bende eşimle çok mücadele ederek ewlendikk,,ve öncesindede mücadele ederkk nişanlanmıştık,,ew öncesindede sevgili olmamaız bile mücadeleydii,,yanii hiç bişeyimiz kolay olmaddıı,,şimdii çok şükürr kafam daha rahatt,,yanii aşkımızz güçlüymüşş dioruzz..yanii ,,bizi kıskanan çok kişi vardıı,,genelde eşiminn akrabalarındann vardıı,,sürekli bizi ayrırma planları falann,,ama kaynanam ilk zamanlarr çok iyiydii onunla bi soarunum yoktuu,,kayınvalidemgill bizim ewliliğimizde hiç bir destekleri olmadııı,,ve manevi anlamdada yardımlarıı olmaddı hiç gelmedilerr ewimi dizerken bilee yardım etmediler,,bidee utanmadan karışmaya kalkıolardıı,,eğerrr benn sesssizz kalsamm yaptıklarını eşime söylemesem bni ezmeye bilee kalkarlarr,,,vee alllahtan,,kaynanam eşimden çekinirr,,yoksa yanmıştımm,,çok şükürr eşimm benim yanımdadırr hepp,,görümcem var,,oo hepp ortalığıı karıştırırrr,,istanbulda oturuorr,,ayda bir gelirr bi ayda burda kalırr,,o geldiği zamann,,hepp bi sorun oluor ztenn mutlaka bi kavgamız olrr,,çünküü bilmiorumm,,cahilliğindednmidirr başka bişeydenmii,,hepp karışmaya çalışırr,,galiba benle samimi olmaya çalışıorr ama olmak istemiorım çünküü içine ediorr her şeyinn saçmalıor hepp,,üstüne düşmeyen şeler yapıorr,,sivri dilii konuşuorr,,bu yüzdende hep kavga ederizz,,ama o olmayınca rahat oluorouz,,bunu eşime bile söledim,,oda hak verdii,,,artık boşveriorumm takmamaya çalışıorumm,,eşimle huzurumu bozmamaya çalışıorumm..nebilim her şeyy mücadele gerekio hepp...