• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hikayenizi paylasmak Istermisiniz?

sila26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
18
0
36
Diğer
Degerli Arkadaslarim

Egitim durumumuz,statumuz,getirimiz ne olursa olsun, eslerimizin ailesi ozelliklede anneleri ve kiz kardesleri ile sorunumuz hep devam eder, kimimizinki cetin savas gibi gecer, kimizinkinde sorun yok gibi gorunsede icten ice acitir mutahabini..

Ben cok fazla sorun yasadim esimin ailesi ile, cok mucadeleler ettim halada ediyorum evliligimi ayakta tutmak icin ..
Olanlari dusunmemek icin, cok sey denedim, cok seyle mesgul oldum hatta birde kitap yazdim o surecte beynimi rahatlatmak baska seylere itmek icin, kitabim tum kitapevlerinde mevcut..

Su an ikinci kitabimi yazmak istiyorum, isimler , mekanlar farkli olsada oncelikle kendi ailevi sorunumu hikayelestirecegim bu kitabimda, ve ilerleyen sayfalardada sizlerin benimle paylasacagi hikayelerinize ihtiyacim var, elbette ozellerinizi kendinize saklayarak yazabilirsiniz saygim sonsuz herseyinize, mailde atabilirsiniz bana arzu ederseniz..
Ama istedigim toplumun bu farkettirmeden kanayan aile sorununa dikkat cekmek..
Kiz verilir gelin alinir mantigini yikmak..
Yuksek ogrenim mezunuyum bunlari yasadim diye biliyorum, egitimin hic bir onemi yok bu noktada goruyorsunuz o vesile ile her cevreden, insanlara ibret olmasini arzu ettiginiz hikayelerinizi paylasirsaniz benimle sevinirim..
Dileyen benimle kontagada gecebilir..

bende eşimle çok mücadele ederek ewlendikk,,ve öncesindede mücadele ederkk nişanlanmıştık,,ew öncesindede sevgili olmamaız bile mücadeleydii,,yanii hiç bişeyimiz kolay olmaddıı,,şimdii çok şükürr kafam daha rahatt,,yanii aşkımızz güçlüymüşş dioruzz..yanii ,,bizi kıskanan çok kişi vardıı,,genelde eşiminn akrabalarındann vardıı,,sürekli bizi ayrırma planları falann,,ama kaynanam ilk zamanlarr çok iyiydii onunla bi soarunum yoktuu,,kayınvalidemgill bizim ewliliğimizde hiç bir destekleri olmadııı,,ve manevi anlamdada yardımlarıı olmaddı hiç gelmedilerr ewimi dizerken bilee yardım etmediler,,bidee utanmadan karışmaya kalkıolardıı,,eğerrr benn sesssizz kalsamm yaptıklarını eşime söylemesem bni ezmeye bilee kalkarlarr,,,vee alllahtan,,kaynanam eşimden çekinirr,,yoksa yanmıştımm,,çok şükürr eşimm benim yanımdadırr hepp,,görümcem var,,oo hepp ortalığıı karıştırırrr,,istanbulda oturuorr,,ayda bir gelirr bi ayda burda kalırr,,o geldiği zamann,,hepp bi sorun oluor ztenn mutlaka bi kavgamız olrr,,çünküü bilmiorumm,,cahilliğindednmidirr başka bişeydenmii,,hepp karışmaya çalışırr,,galiba benle samimi olmaya çalışıorr ama olmak istemiorım çünküü içine ediorr her şeyinn saçmalıor hepp,,üstüne düşmeyen şeler yapıorr,,sivri dilii konuşuorr,,bu yüzdende hep kavga ederizz,,ama o olmayınca rahat oluorouz,,bunu eşime bile söledim,,oda hak verdii,,,artık boşveriorumm takmamaya çalışıorumm,,eşimle huzurumu bozmamaya çalışıorumm..nebilim her şeyy mücadele gerekio hepp...

Sevgili nlgm ,
Cok haklisiniz kolay olmuyor hic bir sey, hic kimse elbette cicekli yollardan gecerek ulasmiyor basari ve mutluluga..Ancak
Ancak bazi istisna yasamlar ve ic ice girmis aile iliskileri varki, bir cogumuzu derinden etkiliyor tum hayatimiz boyunca onarilmaz yaralar aciyor icimizde..
Bende yukarida da yazdigim gibi, bu gibi istisnai aile iliskilerini ele almak istiyorum..
Dilerseniz yazmak isterseniz sizde yazabilirsiniz bana hikayenizi, birlikte calisiriz uzerinde nasil isterseniz..
Mutlulugunuz daim olsun...

ewett,,kolay diğil hiç bişeyy,,,çocukluğumdan berii hep bi mücadele içindeyimmm...yani analatabilirim hikayemii olabilirr...

Tabiki sevinirim, arzu ederseniz bana mail atarsaniz adresinizden detaylari ordan yazayim erke_ce@hotmail.com , ozel degil elbette ancak benim hazirladigim format buraya sigmayacaktir, Tesekkur ederim..

Back