Hikaye Fotoğrafçısı

esra_coskundeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
55
0
0
Isparta
Selam Kızlar
YAza ben de evleniyorum, evet dediğiniz gibi çok pahallı bu fotoğrafçı işleri,milyarlar istiyorlar.Ben de siz gibi kara kara düşünüyodum ama birkaç ay önce bir arkadaş ortamında tanıştığım fotoğrafçı bir kızla çok iyi iki arkadaş olduk ve bana hediye edeceğini söyledi fotoğrafları. Tek kuruş ödemiycem yani,o paraya tatile gideriz 400-500 az mı yaa.Dişçi,fotoğrafçı,kuaför arkadaşı olmalı insanın, bu sektörler çok pahallı çünkü.
Başkalarına da faydam dokunsun diye paylaşmak istedim adresini,gerçi facebook üzerinden sunuyor fotoğraflarını.izni olmadan foto yüklemek olmaz diye koyamıyorum buraya foto kızlar ama görülmeye değer.benimkileri çeksin onları koyucam ama sempatiksalakcinni

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
antipatik olmak istemiyorum ama
bir arkadaşı övüyorsunuz siteye girildiğinde hobi olarak bu işi çok güzel yaptıklarını ama çok da fazla bir deneyimleri olmadığını(tek bir gelin damat çift-ayrı zamanlarda çekilmiş tek bir çocuk)
internetten nasıl güvenipte en özel günü nüzü para karşılığ ı özel bi hizmet almak için kullanaağınızı anlamıyorum.bir fotoğrafçı olarak sıfatlar ekliyemiyorum kendime 12 yıla rağmen yok fotoğraf sanatçısı yok özel gün fotoğrafçısı diye ama görüyorumda bizim üstatlarımız diyaframı mamyayı karanlık odayı yemiş yutmuş sorsanız birşeyler yapmaya çalışıyoruz derler ama görüyorum herkes olmuş bitmiş.ayrıca uyarayım arkadaşlarıbu nette para karşılığı fotoğraf çekenler_fotoğrafçılar derneğinin size karşı başlattığı benimde destek verdiğim bi savaşı var.telefonla konuşulup kayıt altına alınıyorlar .telefonda aldıkları hizmet karşılığında fiş veya fatura kesemeyen (bazı fotoğrafçılar)maliye takipine alınıyorlar.böylelikle vergi ödeyen fakat iş yapamamaktan kapanan fotoğraf stüdyolarının hakları biraz olsun savunulur.bu hizmeti fotoğraf stüdyolarından da alabileceğinizide unutmayın....

selam kizlar. ben de sonunda buldum fotografcimi.

Yelda Calimli ile calisacagiz, sabahtan baslayacak cekimlerimiz, dugun bitiminde cicek atimina kadar devam edecek.
Facebooktan ismini aratinca fotograflarina ulasabilirsiniz.

Gercekten cok zormus birini secmek. Kiminin gunu uygun olmuyor, kimi kisitli sayida fotograf veriyor, kimisi 1000fotograf veririm ama sadece 100tanesine photoshop uygularim diyor. Kimi asistaniyla calisiyor fiyat fazla oluyor, kimi ayni fiyati verip tek calisirim diyor(be biraz riskli sonucta onlar da insan yorulup performanslari dusebilir) kimi otel, yol masrafi vs. bi dolu masraf cikariyor....Bir de bazi fotografcilar soyle bir isim altinda calisiyor `hic kimsenin goremeyecegi guzellekte dugun hikayeleri fotografcisi` ismi uydurdum:)) ve bakiyorsunuz bu olusumda 4-5 fotografci birden calisiyor. Onlarin portfolyosunda bi kac foto begeniyosunuz ama spesific olarak bu fotografi kim cekti bilemiyorsunuz. Sizin dugununuze hangi fotografci gelecek, isinde iyi midir kotu mudur bilemiyorsunuz.. O yuzden anlasacaginiz kisiyi iyi arastirin derim ben..

Insallah herkes kisa zamanda bulur aradigi fotografciyi....

bende dugun oncesınde cok arastırmıstım
en onemlı seylerden bıtanesı fotograf cekımı nede olsa en guzel hatıran
en mutlu gunumden goknur selın canbaba ve goktug canbabayla anlastık
ıstedıgımden bıle daha guzel oldu cekımler
fotograf albumude normal bır album degıl harıka
bıde kocaman bı resmımızı basmıslar yatakodamda duruyor
o gun zor bı gun oluyor yanında pozıtıf ınsanların olması gerekıyor
ılk kez goruyosun ve butun gun yanındalar
sagolsunlar gayet anlayıslılar huysuzluguma bıle katlandılar
cok memnun kaldıgım ıcın sızede onermek ıstedım
bu arada bı kac fotografı koydugum topıgım
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/406033-yogun-istek-uzerine-albumu-yaptimiste-mutlu-gunum.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…