L lapink Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 24 7 1 24 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #1 Bugün bir sitede kadının teki ped kullanımının zararlı olduğunu söyledi böyle bir durum var mı?
The bir mimarım bir de anne. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 7.094 16.449 248 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #2 Kanıtlanmış pek çok zararı var, aslında hiçbirimizin kullanmaması gerekiyor. Alternatifler var aslında bence araştırın
Kanıtlanmış pek çok zararı var, aslında hiçbirimizin kullanmaması gerekiyor. Alternatifler var aslında bence araştırın
L lapink Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 24 7 1 24 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #3 The .!.: Kanıtlanmış pek çok zararı var, aslında hiçbirimizin kullanmaması gerekiyor. Alternatifler var aslında bence araştırın Genişletmek için tıkla... Ne yapmak lazım?
The .!.: Kanıtlanmış pek çok zararı var, aslında hiçbirimizin kullanmaması gerekiyor. Alternatifler var aslında bence araştırın Genişletmek için tıkla... Ne yapmak lazım?
The bir mimarım bir de anne. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 7.094 16.449 248 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #4 lapink .!.: Ne yapmak lazım? Genişletmek için tıkla... Menstrual kabı bir araştırabilirsiniz
L lapink Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 24 7 1 24 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #5 The .!.: Menstrual kabı bir araştırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ha evet onu gördüm. Siz onu mu kullanıyorsunuz?
The .!.: Menstrual kabı bir araştırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ha evet onu gördüm. Siz onu mu kullanıyorsunuz?
The bir mimarım bir de anne. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 7.094 16.449 248 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #6 lapink .!.: Ha evet onu gördüm. Siz onu mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben menstrual kap kullanmaya karar verdiğim ay hamile kaldım ama sonrasında kesinlikle almayı düşünüyorum. Pedlere hiç tahammülüm yok artık.
lapink .!.: Ha evet onu gördüm. Siz onu mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben menstrual kap kullanmaya karar verdiğim ay hamile kaldım ama sonrasında kesinlikle almayı düşünüyorum. Pedlere hiç tahammülüm yok artık.
L lapink Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 24 7 1 24 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #7 The .!.: Ben menstrual kap kullanmaya karar verdiğim ay hamile kaldım ama sonrasında kesinlikle almayı düşünüyorum. Pedlere hiç tahammülüm yok artık. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle her türlüsü dert pedin. Bir de evin dışında isen. O kabı daha çok araştıracağım. Gebeliğin kaçıncı ayı?
The .!.: Ben menstrual kap kullanmaya karar verdiğim ay hamile kaldım ama sonrasında kesinlikle almayı düşünüyorum. Pedlere hiç tahammülüm yok artık. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle her türlüsü dert pedin. Bir de evin dışında isen. O kabı daha çok araştıracağım. Gebeliğin kaçıncı ayı?
The bir mimarım bir de anne. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 7.094 16.449 248 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #8 lapink .!.: Kesinlikle her türlüsü dert pedin. Bir de evin dışında isen. O kabı daha çok araştıracağım. Gebeliğin kaçıncı ayı? Genişletmek için tıkla... 6. ayın içindeyim şu an
lapink .!.: Kesinlikle her türlüsü dert pedin. Bir de evin dışında isen. O kabı daha çok araştıracağım. Gebeliğin kaçıncı ayı? Genişletmek için tıkla... 6. ayın içindeyim şu an
L lapink Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 24 7 1 24 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #9 The .!.: 6. ayın içindeyim şu an Genişletmek için tıkla... Ne güzel maşallah
The bir mimarım bir de anne. Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 7.094 16.449 248 1 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lapink #10 Sağolun:)