Evet aynen öyle, sonra ben gebe kalınca mide bulantısı falan uzaklaştık bununda ne olduğu o zaman ortaya cıktı. Yani diyorji sevişeceksek duş alırım, böyle bi insan.Görmedim onu da, bir insan kolay kolay değişmez. Hele söz konusu olan pis bir insansa, yani bu adam çocuk olana kadar hergün duş alıp, günde iki kez dişlerini mi fırçalıyordu?
Neyse, mideniz almıyorsa ayrılacaksınız. Koca insanı zorla sokup yıkayacak, diş fırçalayacak haliniz yok.Evet aynen öyle, sonra ben gebe kalınca mide bulantısı falan uzaklaştık bununda ne olduğu o zaman ortaya cıktı. Yani diyorji sevişeceksek duş alırım, böyle bi insan.
Tazminat davası açsam alabilir miyim kiAy iğrenç. Ben olsam boşanır ve tazminat davası a
Tazminat davası açsam alabilir miyim ki
Geçen hafta mi fırçalanmışmerhaba arkadaşlar, sevgiliyken eşim bakımlıydı fakat göz boyamış, evlendikten sonra duşa girmez, dişlerini fırçalamaz oldu. Benim zorlamamla duşa giriyor ve bi dünya laf ediyor girnek istemiyor, sürekki yıkanamam diyor, duş sonrası kirli kıyafetlerini tekrar giyiyor, dişlerini fırcala dediğimde gecen hafta fırçaladım yeterli diyor, bende kızıyorum daha neler neler. Midem bulanıyor tiksindiğim için yatakları ayırdım ve bir bebeğim var, ayrılma noktasına geldim, laftan anlamıyor.özgüveni tavan.başka şeylerdr var.çok yoruldum artık ne yapacağımı şaşırdım. Bu saatten sonra temizliköğret öğretebilirsen
İnanın onu bile yaptım sırf cocuğum babasız kalmasın diye her yolu denedim, belki ailesi öğretmedi ben öğreteyim dedim, olmadı olduramadımNeyse, mideniz almıyorsa ayrılacaksınız. Koca insanı zorla sokup yıkayacak, diş fırçalayacak haliniz yok.
Dayanilmayacak seviyede zatenBebeğim var dedim belki düzelir dedim konuştum alttan aldım vs. Sinir hastası etti beni. Artık dayanamıyorum
Haklısınız haberlerde bir kadın ağız kokusu yüzünden eşine boşanma davası açmış, bunu duyan eşim bu ne saçmalık, ağız kokusu yüzünden boşanılır mı demişti, kanalı değiştirerek.Tabiki. Kendine böyle bakmaması çok ağır bi kusur.
Tamam teşekkür ederimTabiki. Kendine böyle bakmaması çok ağır bi kusur.
Evet bunları konuştuğumuzda yeni giymiştim zaten diyor, masumlar apartmanındakiler gibisin diyor dalga geciyor bir nevi kendinceAyy çok kötü bir durum duştan sonra aynı iç çamaşırı giymek bide insan sıcaklarda kendi de rahat edemez ki çok iğrenç
Canım eşinin durumu normal değil bence psikolojik bir hastalığı olabilir daha önce bu durum olsaydı tamamdı ama öyşe olmaması bana bunu düşündürdü çünkü psikolojisi bozulan insanlar ilk olarak kişisel bakımını yapmak istemiyorlarmerhaba arkadaşlar, sevgiliyken eşim bakımlıydı fakat göz boyamış, evlendikten sonra duşa girmez, dişlerini fırçalamaz oldu. Benim zorlamamla duşa giriyor ve bi dünya laf ediyor girnek istemiyor, sürekki yıkanamam diyor, duş sonrası kirli kıyafetlerini tekrar giyiyor, dişlerini fırcala dediğimde gecen hafta fırçaladım yeterli diyor, bende kızıyorum daha neler neler. Midem bulanıyor tiksindiğim için yatakları ayırdım ve bir bebeğim var, ayrılma noktasına geldim, laftan anlamıyor.özgüveni tavan.başka şeylerdr var.çok yoruldum artık ne yapacağımı şaşırdım. Bu saatten sonra temizliköğret öğretebilirsen
Evet bunları konuştuğumuzda yeni giymiştim zaten diyor, masumlar apartmanındakiler gibisin diyor dalga geciyor bir nevi kendince
Evet bunları konuştuğumuzda yeni giymiştim zaten diyor, masumlar apartmanındakiler gibisin diyor dalga geciyor bir nevi kendince
Nasıl yani acabilir misiniz çocukluğundan kalma tramva falan mı?Canım eşinin durumu normal değil bence psikolojik bir hastalığı olabilir daha önce bu durum olsaydı tamamdı ama öyşe olmaması bana bunu düşündürdü çünkü psikolojisi bozulan insanlar ilk olarak kişisel bakımını yapmak istemiyorlar
Onu ben bilemem canım psikolog değilim sadece çevremde psikolojik tedavi gören bir kaç tanıdığım var bu tür şeyler vardı. Yıkanmak istememe kişisel bakımı önemsememe vs oluyor yazını görünce direk aklıma bu geldi paylaşmak istedim bazen insan hasta old. Bile farkında olmaya biliyor. Bence bi psikolojik destek slsa iyi olur ama bunuda kabul etmeye bilirNasıl yani acabilir misiniz çocukluğundan kalma tramva falan mı?
Bilmiyorum bana huyu böyle gibi geliyor belkide siz haklısınızOnu ben bilemem canım psikolog değilim sadece çevremde psikolojik tedavi gören bir kaç tanıdığım var bu tür şeyler vardı. Yıkanmak istememe kişisel bakımı önemsememe vs oluyor yazını görünce direk aklıma bu geldi paylaşmak istedim bazen insan hasta old. Bile farkında olmaya biliyor. Bence bi psikolojik destek slsa iyi olur ama bunuda kabul etmeye bilir
Evet aynen öyle. İlk tanıştığımızda üniv. mezunu kültürlü mesafeli seviyeli bi adamdı şimdi ise???Geçen hafta mı fırçalamış bir hafta daha fırçalamasa dişindeki katmanlardan ağzını kapatamıcak kıvama gelir leşş
Tabii bu süreçte çokta yıprandınız, çok zor cidden.Sanki kendim yazmışım gibi hissettimbir benzeri bende var buyuk kavgalarla biraz duzene soktum ben artik eve gelince ilk banyoya uğruyor dus hala sık olmasada elini yuzunu yıkayıp ustunu değiştirip giriyor eve dişleri curuyup ağrımaya başlayınca mecbur fircaliyor artik ya kavga çıkac
Tabiki zor ve yıpratıcı hala daha göz ucuyla kontrol ediyorum ellerini yıkadımi ustunu degistirdimi diyeTabii bu süreçte çokta yıprandınız, çok zor cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?