Hijyene dikkat etmeyen bir koca

mlkgns92

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2024
74
49
3
33
merhaba arkadaşlar, sevgiliyken eşim bakımlıydı fakat göz boyamış, evlendikten sonra duşa girmez, dişlerini fırçalamaz oldu. Benim zorlamamla duşa giriyor ve bi dünya laf ediyor girnek istemiyor, sürekki yıkanamam diyor, duş sonrası kirli kıyafetlerini tekrar giyiyor, dişlerini fırcala dediğimde gecen hafta fırçaladım yeterli diyor, bende kızıyorum daha neler neler. Midem bulanıyor tiksindiğim için yatakları ayırdım ve bir bebeğim var, ayrılma noktasına geldim, laftan anlamıyor.özgüveni tavan.başka şeylerdr var.çok yoruldum artık ne yapacağımı şaşırdım. Bu saatten sonra temizliköğret öğretebilirsen

Ay iğrenç. Ben olsam boşanır ve tazminat davası açarım.

Çare aranacak durum yok. Go to mahkeme.

Daha başka ne olabilir ki ? Size kolaylıklar diliyorum gerçekten çok zor .
Alın karşınıza ciddi ciddi konuşun , boşanmayı dahi düşündüğünüzü belirtin belki kendine çeki düzen verir.
Kilolu ve cok terleyenn bir adam beni öpmeye çalışıyor terliyken bende izin vermiyorum, işten geliyor ter kokuyor kıyafetlerini kirli sepetine atmasını söylüyorum yıkayacağım diyorum çıkarmıyor bazen öyle yatıyor yatağa. Ve tuvalet adabını bile ben öğrettim öyle söyliyim gerisini siz anlayın

Peki ciddi ciddi hiç konuşmadınız mı ?

Böyle bi adamla nasıl beraber oldunuz
İlk evlendipimde böyle değildi hamile kaldıktan sonra değişti ve bende durumu kavrayınca gebeliğim boyunca ailemin yanında kaldım bu sefer aileme düşman oldu ki üzüntüden çok zorlu bi gebelik gecirdim

Kendisi rahatsız olmuyor mu ya
Hadi geçtim sizi insan kendinden tiksinir, çok kötü. Ne demek geçen hafta fırçaladım demek ne demek ter kokmak. Konuşmayın böylesiyle boşverin.

Kendisi rahatsız olmuyor mu ya
Hadi geçtim sizi insan kendinden tiksinir, çok kötü. Ne demek geçen hafta fırçaladım demek ne demek ter kokmak. Konuşmayın böylesiyle boşverin.
Olmuyor evet olsa beni uğraştırmaz ya inanın zorla diş hekimine götürdüm dişlerini temizlettim, fırçalamayınca yine berbat oldu dişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…