- 30 Ocak 2014
- 4.577
- 9.193
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Ay katlanılcak gibi değil sinir hastası olur insan. Akrabalıktan soğudum yeminle bu yaştaölümlü dünya bence takılmayın bu kadar bir ziyaret edin. bana da çok sallayan akrabalarım var koca koca insanların karşısına geçip kendimi savunmam ben, kendinizi savunacağınız yerler cahil ve orta yaş üstü akrabalar olmamalı bence ( size laf söylemelerine izin vermeyin lafına istinaden) dediğim gibi ölümlü dünya ve bayram sonuçta. kırgınlıklar, laf etmeler ve sokmalar.. umursamamaya çalışın daha mutlu olursunuz. : )
Sorun değilEvet kırdı. Kendisi sanki çiçek bahçesi gibi çocuk yetiştirmiş de herkesin çocuğuna laf söylüyor. Kırdı ama biz de kırdık. Bi zaman sonda haddini bilmek de zorunda zaten. Benim anam değil babam değil sonuçta hükmü geçemez. Gerçekten sinirlendim kusura bakmayın yazdım böyle:))
İnsanın enerjisini düşürüyorlar. Tatillerim zehir oluyordu ya. Güzel keşif,ben de uygulayacağım:)))Sorun değilBen olsam aramazdim. Muhatapligida keserdim. Bana kötü gelen insanları hayatimdan cikarabilecek seviyedeysem( mecburi görüşme 1. Derece yakın) tutmamayi tercih ediyorum. Arkadas, akraba, dost fark etmiyor.
Başta zorlanabilirsiniz yakınların o büyük vs diyebilir ama ailenede bunu siz alttan almayı tercih edebilirsiniz saygi duyarim ama bana da lütfen bu konuda saygi duyun böyle mutluyum derseniz çözülür diye düşünüyorum anlayislilarsa.İnsanın enerjisini düşürüyorlar. Tatillerim zehir oluyordu ya. Güzel keşif,ben de uygulayacağım:)))
İnanın objektif olan yorumunuzu takdir ettim ama malesef öyle değiller. Yapacağım artık napayım. Yok yakınkenBaşta zorlanabilirsiniz yakınların o büyük vs diyebilir ama ailenede bunu siz alttan almayı tercih edebilirsiniz saygi duyarim ama bana da lütfen bu konuda saygi duyun böyle mutluyum derseniz çözülür diye düşünüyorum anlayislilarsa.
İnanın objektif olan yorumunuzu takdir ettim ama malesef öyle değiller. Yapacağım artık napayım. Yok yakınken
Benim teyzem de eniştem de engelliler hem wp de hem arama izni olarak.Komşum bile ondan daha değerli. Akraba akbaba demişler boşuna da dememişler.
Gün sonundaki her koyun kendi bacağından asılıyor o yastığa baş koyduğunda böyle silsile halinde geçiyor ya hani mevzularİnanın objektif olan yorumunuzu takdir ettim ama malesef öyle değiller. Yapacağım artık napayım. Yok yakınken
Ay kafam o kadar şişti ki,gerçekten fiziksel engelli sandım. Üst üste 3 kere okudum mesajı.Benim teyzem de eniştem de engelliler hem wp de hem arama izni olarak.
Ortada mevzu yok durduk yere olay yaratan tipler. Rahatsızlar yani. Benden uzak olsunlar
Gün sonundaki her koyun kendi bacağından asılıyor o yastığa baş koyduğunda böyle silsile halinde geçiyor ya hani mevzularbunu basarirsaniz keşke baştan yapsaydım diyeceksiniz bence, ben öyle dedim.
Biz de çok şükür o tarz bir problem yok. Annem de irtibatı kesti, kesmeseydi de aramamam ya da gorusmemem yüzünden bir sorun çıkmazdıAy kafam o kadar şişti ki,gerçekten fiziksel engelli sandım. Üst üste 3 kere okudum mesajı.
Bizimki de öyle. İyi yapmışsınız. En iyisi telefon no değiştirmekBiz de çünkü birini arayıp birini aramazsan,birine gidip birine gitmezsen,birine alıp birine almazsan sorun sorun sorun
İnanın,kafanızı şişirmek istemiyorum sürekli yazarak ama irtibatı kessek annemi ben dolduruyor olurum. Hepsi benim yüzümden olur ay. Böyle filmlerde oluyor ya “20 yıl sonra...” diye,öyle olsa keşke.Biz de çok şükür o tarz bir problem yok. Annem de irtibatı kesti, kesmeseydi de aramamam ya da gorusmemem yüzünden bir sorun çıkmazdı
Estağfirullah, ne kafa şişirmesi? :)İnanın,kafanızı şişirmek istemiyorum sürekli yazarak ama irtibatı kessek annemi ben dolduruyor olurum. Hepsi benim yüzümden olur ay. Böyle filmlerde oluyor ya “20 yıl sonra...” diye,öyle olsa keşke.
Teşekkür ederim:)) insanı etrafındakileri yapıyor ya bilirim. Halbuki ben kendime sakız alınca bile mutlu olan bi insanım.Estağfirullah, ne kafa şişirmesi? :)
Belli ki ikimizi de uyku tutmamış, kendi çapımızda dertleşiyoruz.
Diyalog içinde olduğumuz zamanlar, gereken yerde anlayacakları dilden konusamadigimda, atıyorum mesela banyo yaparken, uyumak için yattığımda falan tekrar o anda olduğumuzu, bir güzel lafı geçirdiğimi falan düşünüyordum.
Bildiğiniz ben de ufaktan manyamaya başlamıştım bunlar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?