Hiiiç Biliyorum🤷🏻‍♀️

Ay katlanılcak gibi değil sinir hastası olur insan. Akrabalıktan soğudum yeminle bu yaşta

Sorun değil Ben olsam aramazdim. Muhatapligida keserdim. Bana kötü gelen insanları hayatimdan cikarabilecek seviyedeysem( mecburi görüşme 1. Derece yakın) tutmamayi tercih ediyorum. Arkadas, akraba, dost fark etmiyor.

Sorun değil Ben olsam aramazdim. Muhatapligida keserdim. Bana kötü gelen insanları hayatimdan cikarabilecek seviyedeysem( mecburi görüşme 1. Derece yakın) tutmamayi tercih ediyorum. Arkadas, akraba, dost fark etmiyor.
İnsanın enerjisini düşürüyorlar. Tatillerim zehir oluyordu ya. Güzel keşif,ben de uygulayacağım:)))

İnsanın enerjisini düşürüyorlar. Tatillerim zehir oluyordu ya. Güzel keşif,ben de uygulayacağım:)))
Başta zorlanabilirsiniz yakınların o büyük vs diyebilir ama ailenede bunu siz alttan almayı tercih edebilirsiniz saygi duyarim ama bana da lütfen bu konuda saygi duyun böyle mutluyum derseniz çözülür diye düşünüyorum anlayislilarsa.

İnanın objektif olan yorumunuzu takdir ettim ama malesef öyle değiller. Yapacağım artık napayım. Yok yakınken

Komşum bile ondan daha değerli. Akraba akbaba demişler boşuna da dememişler.
Benim teyzem de eniştem de engelliler hem wp de hem arama izni olarak.
Ortada mevzu yok durduk yere olay yaratan tipler. Rahatsızlar yani. Benden uzak olsunlar

İnanın objektif olan yorumunuzu takdir ettim ama malesef öyle değiller. Yapacağım artık napayım. Yok yakınken
Gün sonundaki her koyun kendi bacağından asılıyor o yastığa baş koyduğunda böyle silsile halinde geçiyor ya hani mevzular bunu basarirsaniz keşke baştan yapsaydım diyeceksiniz bence, ben öyle dedim.

Benim teyzem de eniştem de engelliler hem wp de hem arama izni olarak.
Ortada mevzu yok durduk yere olay yaratan tipler. Rahatsızlar yani. Benden uzak olsunlar
Ay kafam o kadar şişti ki,gerçekten fiziksel engelli sandım. Üst üste 3 kere okudum mesajı.
Bizimki de öyle. İyi yapmışsınız. En iyisi telefon no değiştirmek Biz de çünkü birini arayıp birini aramazsan,birine gidip birine gitmezsen,birine alıp birine almazsan sorun sorun sorun

Gün sonundaki her koyun kendi bacağından asılıyor o yastığa baş koyduğunda böyle silsile halinde geçiyor ya hani mevzular bunu basarirsaniz keşke baştan yapsaydım diyeceksiniz bence, ben öyle dedim.

Öyle oluyor bana da... daa... gerçekten kan beynime çıkıyor o an katil olasım geliyor çok ciddi manada kendime engel olamıyorum. Ki kolay kolay sorun yaşadığım insan hiç yoktur etrafımda. Kavga etmeyi laf söylemeden ibaret zannederim. Denicem artık ya çok teşekkür ederim:)) sürekli diken üstünde gibiyim öyle olunca.

Biz de çok şükür o tarz bir problem yok. Annem de irtibatı kesti, kesmeseydi de aramamam ya da gorusmemem yüzünden bir sorun çıkmazdı

Biz de çok şükür o tarz bir problem yok. Annem de irtibatı kesti, kesmeseydi de aramamam ya da gorusmemem yüzünden bir sorun çıkmazdı
İnanın,kafanızı şişirmek istemiyorum sürekli yazarak ama irtibatı kessek annemi ben dolduruyor olurum. Hepsi benim yüzümden olur ay. Böyle filmlerde oluyor ya “20 yıl sonra...” diye,öyle olsa keşke.

Estağfirullah, ne kafa şişirmesi? :)
Belli ki ikimizi de uyku tutmamış, kendi çapımızda dertleşiyoruz.

Diyalog içinde olduğumuz zamanlar, gereken yerde anlayacakları dilden konusamadigimda, atıyorum mesela banyo yaparken, uyumak için yattığımda falan tekrar o anda olduğumuzu, bir güzel lafı geçirdiğimi falan düşünüyordum.
Bildiğiniz ben de ufaktan manyamaya başlamıştım bunlar yüzünden

Teşekkür ederim:)) insanı etrafındakileri yapıyor ya bilirim. Halbuki ben kendime sakız alınca bile mutlu olan bi insanım.
Ya ben de var ya eskiden hiç öyle değildim. Özgüvensizdim. Beni de üniversitedeyken oda arkadaşım ezmişti. İyi ki de ezmiş. Zaman zaman bakıyorum ki söyleyince rahatlıyorum,diyorum ki tamam. Artık oldun. :)) Ay seçenek olsa da facebook’taki gibi değiştirsek hayat okulunda okudu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…