Gemiş olsun canım inşallah Allhın izniyle herşey yoluna girer:Saruboceq:
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim..inşallah tekrarlamaz..sen de sonucunu burdan bildir mutlaka..umarım tekrarlamamıştır..Şu anda çoktan ameliyattan çıkmışsındır. Çok geçmiş olsun.
2.5 sene önce leep oldum, korkulacak birşey yok.
kazıyorlar o erezyonlu bölgeyi. Kürtaj gibi bir nevi.
Biyopsimde temiz çıkmıştı benim. Ama sanırım yine tekrarlıyor, içimdeki his işte. Doktora gittim, 4 gün sonra sonuç çıkacak, bekliyoruz bakalım.
tekrar geçmiş olsun, korkmayın lütfen. Leep basit bir işlem.
teşekkür ederim..inşallah bitmiştir..Şu anda ameliyattan çıkıyor olmalısınız. Çok çok geçmiş olsun. Kalbinizi ferah tutun. En kısa zamanda iyileşeceğinizden eminim.
Operasyon geçti mi? Hemen çıktınız mı? Kolay geçti mi?
2 saat dinlendikten sonra çıktım canım..çok zor bir operasyon değil..ağrım da olmadı şükür..
çok teşekkür ederim..çok sevindim, gelmiş geçmiş olsun.
çok gemiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın seni güzel ailene bağışlasın
Geçmiş olsun... Leep küçük bi işlem sadece korku oluyor. Zaman geçmiş mesajının üzerinden. Leep patoloji sonucun geldimi durumun nedir şimdi?
O tarihteki ameliyatimda o bolge kazindi sonra da koterlendi.. tam 2 sene sonra tekrarladi maledef yine ufak bi operasyon gecirdim, o biraz agrili oldu ama gecti sukur ve hala 6 ayda bir smear yapiliyor..
O donem yapılan kazıma işleminde parçanın patoloji sonucu nedir? Yani doktor tekrar bi koyler durumuna neden gerek gördü?
Anladım. Hgsil geldiği için yapmış. Peki hgsil smear sonucunda gelen bir teşhis biliyorsun. Dolayısıyla ileepten önce biopsi yapmalıydı ve biopsiyi patolojiye gönderip kanser riskli bi durum varsa o zaman leep yapılmalı diye biliyorum. Bununla ilgili bi açıklama yaptığı peki? Neden biopsi yapmadığı hakkında...? Yada kanser riski taşıdığını nerden biliyor? Çünkü çoğa hgsil kendi kendine yok olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?