arkadaşlar 2,5 sene önce hpv ye bağlı bazı lezyonlar gelişmişti rahim ağzımda..biyopsi yapıldı ve sonuç lgsil (low grade sil==> düşük riskli rahim ağzı kanserine dönüşebilecek lezyonlar) çıktı..bu zaman zarfında hamile kalıp doğum yaptım bir kız bir oğlum oldu..bebekler 3 aylık olunca kontrole gittim..smear sonucum yine lgsil çıktı..doktorum kolposkopi yapıp tekrar biyopsi aldı ve şimdi sonuç hgsil (high grade sil==> yüksek riskli rahim ağzı kanserine dönüşebilecek lezyonlar) olmuş..sanıyorum pazartesi günü leep denen bir operasyon geçireceğim..
böyle bir süreçten geçen var mı?
ameliyat kolay mı?ağrı sızı vs oluyor mu?hastanede kalmama gerek olmayabilirmiş öyle mi?sonrası nasıl geçiyor?
ve en önemlisi kanser olmaktan kurtulabilecek miyim?benim miniminnacık iki bebeğim var..kendimle ilgili hiç bir kaygım yok ama onların annesiz kalması fikri beni benden ediyor..
senağlama senağlama senağlama
böyle bir süreçten geçen var mı?
ameliyat kolay mı?ağrı sızı vs oluyor mu?hastanede kalmama gerek olmayabilirmiş öyle mi?sonrası nasıl geçiyor?
ve en önemlisi kanser olmaktan kurtulabilecek miyim?benim miniminnacık iki bebeğim var..kendimle ilgili hiç bir kaygım yok ama onların annesiz kalması fikri beni benden ediyor..
senağlama senağlama senağlama