• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Hifu ya da Ultrasonic ile incelme ve toparlama denediz mi ?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Ben 2 ay önce dermatologda hifu yaptırdım alın bölgesine yapmıyorlar. Yanaklar ,çene ve boyun ağırlıklı. Yüz genişliğini de daraltıyor biraz. Üstüne bir de 3 aylık kolajen kullan dedi düzenli kullanıyorum. Hala büyük bir fark görmedim mart sonu kontrolüm var 3 ayda anca etki gösteriyormuş bekliyorum.

Teşekkürler paylaşımınız için , martta ne olduğunu da lütfen paylaşın. Ben bacaklar için yaptıracak oldum ancak emin olamadığımdan yaptırmadım.

Ben 2 ay önce dermatologda hifu yaptırdım alın bölgesine yapmıyorlar. Yanaklar ,çene ve boyun ağırlıklı. Yüz genişliğini de daraltıyor biraz. Üstüne bir de 3 aylık kolajen kullan dedi düzenli kullanıyorum. Hala büyük bir fark görmedim mart sonu kontrolüm var 3 ayda anca etki gösteriyormuş bekliyorum.
Merhaba,
Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama etkisinden çok emin olamadım. Lütfen sonucu yazar mısınız 🤗

Back