Erkek İnfertilitesi hidrosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

prenses0400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
21
2
37
Kızlar eşim 10 gün önce tek taraflı hidrosel ameliyatı oldu.cinsel ilişkiye girmek istiyor.artik girebilir miyiz.kendisi dayanamıyor ben de zarar görmesini istemiyorum.kendi kendisini mi tatmin etse yardım lütfen :-(

Google amca daha yardımcı olur sana. Şahsen bilmiyorum ne olduğunu. Buradaki çoğu insan da bilmeyebilir belki.

Canimmm elbet bilen biri vardır ya google da kimi 3 gün diyor kimi 7 gün kimi 15 gün kimi 21 gün kafam karıştı :-( ben de o yüzden soruyorum. .

merhaba canim konunun uzerinden baya zaman gecmis ama benim esimde hidrosel ameliyati oldu sperm degerlerinde bi degisme olmadi sizde nasil bi degisme olmusmuy du

merhaba canim konunun uzerinden baya zaman gecmis ama benim esimde hidrosel ameliyati oldu sperm degerlerinde bi degisme olmadi sizde nasil bi degisme olmusmuy du
Çok geçmiş olsun. Benim eşim de yeni ameliyat olacak. Zor bir ameliyat mi? İnternete pansuman çok can yakıyor diye yorumlar okumuş. Biraz endişeli. İşin kötüsü yeni doğan oglum kasık fıtığı ameliyatı olmuştu. Onda da hidrosel vardı. Tek tarafta onu da duzeltmislerdi. Şimdi bunları okuyunca bebeğimizin canı da çok mu yandı acaba diye üzülüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…