Çocuk Hastalıkları hidrosel

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
bebeğinde hidrosel olan yada ameliyat ile atlatan war mı?
oğlumda iki taraflı testislerde hidrosel war.. çok takar hale geldim..

canım bebeğin kaç aylık ya da kaç yaşında? Hidrosel ameliyatı 2-3 yaşından önce yapılmıyor diye biliyorum kendi kendine de geçebiliyor çünkü.Doktorun sana açıklamıştır gerçi.Fıtık ameliyatına benziyor sanırsam.Benim oğlumda 6 ay önce fıtık ameliyatı olmuştu.Çok çabuk iyileşti.

bir tanidigimin oglu sanirim 2 yasindan sonra hem fitik hemde hidrosel ameliyati olmustu..kasiginda ve yuymurtaliklarinda 2 minik delikle..ayrica benim oglumunda hidroseli vardi..dr.umuz 1 yasina kadar cekilebilir bekleyelim cekilmezse hem hidrosel operasyonunu yapariz hem de sunnet ederiz demisti..ama gerek kaldi benim oglum 1 yasindaken hidroseli duzeldi..simdiden endise etmeyin sizin bebeginizinde cekilebilir..

cnm benım oğlumdada vardı cıft taraflı su an 5 aylık sadece bırısınde cok hafıf kaldı drmız yasına kadar gecer demıstı hıc uzulme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…