Hidrosefali ve corpus callosum agnezisi

burfu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
3
1
28
Merhaba 37 haftalık hamileyim. Geçen hafta bebeğimize hidrosefali ve korpus kallozum agnezisi teşhisi koyuldu fetal mr çekildi. Sağ tarafta 19 sol tarafta 16 mm sıvı tespit edildi. Aynı zamanda korpus kallozum agnezisi yazıyor. Beyin cerrahına gittim korpus kallozumu gördü fakat alt kısmı tam gözükmüyor bunu ancak doğunca göreceğiz dedi. İkili, üçlü taramalarım organ taraması temiz çıkmıştı. Son haftalarda böyle bir problem yaşıyoruz. Şant takılabilir veya o sıvılar beyinden bir yöntemle çekilebilir dediler. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ne yapacağımızı bilmiyoruz çok endişeliyiz. Çocuğumuzda herhangi bir bedensel veya zihinsel engel olma durumu var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Doğum yaptınız mı ?

Kuzenimin kızına yürüyemeyince hidrosefali teşhisi kondu yaşıtlarından geri kalmıştı ama zekasında hiç problem yok. Ameliyat oldu şant takıldı fizik tedaviyle desteksiz gayet güzel yürüyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…