Hidrosalpinks tanısı lütfen yardımcı olun nasıl yol izlemeliyim

Bazı doktorlar önce ameliyat ediyor. Bazısı ameliyattan önce yumurta toplama yapıyor. Görüştüğünüz doktor size en uygun şekilde süreci planlar.

Ya önce yumurtalar toplanır. Sonra ameliyat olursunuz. Sonra da embriyonuz transfer edilir.

Ya da önce ameliyat olursunuz. Sonra yumurtanız toplanır sonra da embriyonuz transfer edilir.

Sürecin uzunluğu kişiden kişiye göre değişir.

Süreç nasıl ilerledi yeni mi oldunuz acaba
Benim de çocuk denemelerim sonuçsuz çıkınca doktor rahim filmi istedi ve rahim filminde tıkalı olduğu ve bu tıkanıklıktan kaynaklı sıvının rahim içine aktığını ve bebeğin tutunmasına engel olacağını öğrendim ve tüp bebek tedavisine başladım . Önce embriyolar oluşturuldu donduruldu . 1.5 ay önde laparoskopi ameliyatı oldum ve tüpüm alındı kolay ve hızlı bir iyileşme süreci gerçidim diyebilirim . Ameliyat sonrası 2 ayda tamamen içerisi iyileşiyormuş sonrasında transfer sürecine geçiyor olacağım . İnsan ilk duyunca üzülüyor evet ama sonrası onun bir engel olduğunu duyunca zaten işe yaramayan birşeyin gideceğini düşünün böyle baktığınızda daha kolay oluyor ve sadece sizin değil bir çok kadının yaşadığı bir durum o nedenle pozitif yönünden bakınca hızla olsun bitsin diye bekliyorsunuz

Çok teşekkür ederim gönlüm hep normal yolla hamile kalmaktı rabbim insallah zorda olsa tattırır hepimize

Hayırlısı doktor. Bulup sürece başlamam gerekiyor galiba

Hayırlısı doktor. Bulup sürece başlamam gerekiyor galiba
Hiç kalbinizi sıkmayın kendinizide üzüp yıpratmayın evet kolay değil biliyorum ben de yaşadım ama belki böylesi daha hayırlı olacak bilinemiyoruz ki hem gerçekten artık tıp çok ileri bir noktada ve şanslıyız . Güzelce doktor görüşmelerinizi yapın ilk görüşmeler ücretsiz oluyor genelde içinize kalbinize sinen yerde de tedavinize başlayın . İnşallah süreciniz kolaylıkla geler

Nerede tüp bebek süreciniz oldu acaba
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ben medical park göztepede olmuştum hidroselpinks ameliyatından hemen sonra tuttu benden size tavsiye doktorunuzu dinleyin ve biran önce ameliyatınızı olun bana göre zor bir ameliyat değildi kapalı oldu zaten laporoskopik ben 3.gün pazara çıkmıştım iki kesiyle girmişlerdi ayrıca ultrasonda görünmeyen yapışıklıklar varmış onlarıda açmışlardı zor bir işlem değil rahat olum

Merhaba.. aldirmadiginiz taktirde de gebe kalmanız çok zor zaten. Tüpten akan sıvı rahmin içine zarar veriyor toksik bir sıvı olarak düşünün.. ben sıvı varken tupumde tüp bebek bile yaptım olmadı siz düşünün. Sonra en başa döndüm ameliyat oldum tüpü aldırdım ve akabinde ilk transferim tuttu hamile kaldım. Tüpü mutlaka aldırın başka şeylere sebebiyet vermeden. Kolay bir ameliyat zaten, sonrasında tüp bebek gibi bir seçenekte var korkmayın. İki tüpte mi sıvı gördü doktorunuz
Istanbul Medical Park Bahçelievler
Latif küpelioğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…