Hidrosalpenks sebebiyle laparoskopik ameliyat olanlar?

Ben de bu siteden okuyupta uyguladim bence sen incir kuru ile hamile kalanlar bölümü var oraya bi göz at ben kendi uyguladığımı yazayım adetin üçüncü günü başlıyorsun sabah iki buçuk bardak suyu kaynatiyorsun ağzı kapalı 9_10 adet kuru inciri yıkayıp ikiye bölüp kaynayan suya atıyorsun kaynamaya başlayınca altını kısiyorsun kapağı kapalı bi şekilde yirmi dakika kaynatiyorsun iyice soğuyunca sabah kahvaltıdan önce yarısını, akşam yemekten önce yarısını içiyorsun. Her gün taze yapman gerekiyor :) bence sen gene de incir kuru yapanlar kısmına bi göz at inşallah sende de ise yarar. Sen tüp bebek mi yaptiracaksin?

bu bilgi bile kafi benim için 4 gün sonra regl olucam ve dedeneyeceğim bunu çok teşekkür ederim. ben normal yolla deneyeceğim ilk 3 4 ay olmazsa yumurtlama hapı verecek doktor. sağ tüpüm alındığı için şansıma soldan yumurtlarsam şans daha büyük sağda şans daha düşükmüş tüp olmadığı için inşAllah soldan yumurtlarımda önümüzdeki ay hemen gebe kalırım çok yoruldum çok uğraştım çünkü . sen tüp bebekmi yaptırıcaksın?

Kızlar merhaba dün çok kötü Şeyler yaşadım göbeğimdeki bandaja kan dolmaya başladı kan gitgide çoğaldı doktorumu Aradım fotosunu Çek gönder dedi gönderdim doktorum bana çok uzak olduğu için en yakım hastaneye gidip açtır tekrar pansuman yaptır dedi babam acil bi yere gitmişti eşimde işte çok çok uzaktaydı taksi çağırıp komşuyla hastaneye gittik eşimde çıktı hemen ama ben seerihisardayım eşim kemalpaşada doktorum Alsancak'ta neyse hastaneye gittik durumu anlattım acildeki doktor ben bakamam kim ameliyat ettiyse o açsın içten gelen bi kanama olabilir dedi ve bakmadı doktorumu Aradım telefonla acilin doktoruyla Konuşmak istedi kabul etmedi acil doktoru tekrar kanama devam ettiği için foto gönderdim doktoruma son fotodan sonra hemen gel aksam 8de uçağım var ama iptal ediyorum anestezi uzmanı bekletiyorum tekrar ameliyata alabilirim demezmi eşimi Aradım uçarak geldi resmen o kadar yolu bende taksiye bindim daha fazla gitmeden yetişti sonra aşırı panikle ve son HIZLA tüm arabaları geçerek yol açarak kornaya basa basa kullandı arabayı sakin ol diyorum yok nasıl gittik anlatamam tüm kırmızı ışıkları geçerek ve sonunda kaza yaptık bi araba ya önden feci çarptık bize bişey olmadı sürücü yaralandı hafif adam şok oldu indi eşime saldırdı çok korktum anlatamam hala köyü hissediyorum kendime gelemiyorum eşim beni düşündü Ğü için eşimi doktora yetiştirmem Lazım deyip ruhsatı verip devam etti yola meğer korkulacak bişey yokmuş zorlamadan kaynaklanmış pembe bir Sıvı geliyor sürekli
Kendimi çok kötü hissediyorum ben şuanızı Herşeyin suçlusu gibi hissediyorum çok üzgünüm

Canım çok geçmiş olsun korkulacak bişey olmadığına sevindim üzmek kendini lütfen, ameliyat bu herşey olabilir

Malum kendi kendimizin doktoru hemşiresi olduk naapalim. Sık sık pansuman yapman gerekebilir, agrin oluyorsa ağrı kesici almaktan çekinme. Dikkat et kendine inşallah bu günler de geçecek. Ben ameliyat olduktan sonra pansumani hiç açmak istemedim korktum ama eşim zamanı geldi artık aç dedi yoksa enfeksiyon kapacaksin diye korkuttu beni iyi ki de acmisim. Korkunun ecele faydası yok naapalim. En yakın zamanda toparlanmanın dilegimle adasim :)

Evet canım inşallah önümüzdeki ay bi aksilik olmazsa yaptiricaz bu 4. Olacak alıştım ben artık sanırım ben de yoruldum

Evet canım inşallah önümüzdeki ay bi aksilik olmazsa yaptiricaz bu 4. Olacak alıştım ben artık sanırım ben de yoruldum

zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim bizide böyle sınıyor inşAllah sınavı başarıyla kazanacağız ben inanıyorum :)

Bu arada incir kurunu 21 gün yapacaksın eğer sonuç alamazsan 7 gün ara verip tekrar 21 gün daha yapacaksın inşallah sonucu güzel olur :)

Canım nasıl oldun merak ettim inşallah herşey yolundadır

Canım nasıl oldun merak ettim inşallah herşey yolundadır

Canım iyiyim normal regl gibi kanamam oldu hala devam ediyor bugün 7.gün . Dün kontrole gittim doktor 1 ay Yasmin kullanmamı istedi yumurtalıkların falan kendini toplaması gerekiyormuş önümüzdeki ay adet olduğumda klomen tedavisine başlatacakmış
Doğum kontrol hapı Kafamı karıştırdı açıkçası ameliyat sonrası doğum kontrol hapı kullanan varmı sen kullandınmı canım?

Evet canım ben de kullandım 1 ay, sonra tedaviye başladım gerçi benim dondurulmuslarla oldu ama amaç aynı yumurtaliklarin dinlenmesi :) iyi olduğuna sevindim tekrar geçmiş olsun :)

Merhaba kızlar benim mj i okuyup cevap yazan olursa cooook sevinirim
Kızlar bende yumurta tembelliği var di doktorum yumurta takibi yaptı infolik kullandım bu arada sonra klomene geçtik ilk ayda kist yaptı birkaç ay araverdim sonrasında sperm testi istedi doktor sonucu iyi çıktı bidaha klomen kullandım 20 mlik yumurta gelişti hatta iki tane olması mucizem gelmedi sonrasın da rahim filmi çekildim ve sol tüpte genişleme varmış kistlesmis yanı doktorun bana söylediği bu yanı hidrosalpink tüp bebek tedavisine yönlendirdi ama yaptiramayacagim sizce tek tüple hamile kalma şansım varmı klomen iyne tedavisi denesem tek tüple bunu doktorlarada da soracagim bu şekil hamile kalan varmı tecrubelerini anlataa bilirmi cevap bekliyorum

Merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın bir aylık yaşamın kullanımından sonra adet oldum doktoruma randevu aldım 4.günü gelmemiş istedi gittim ama içimden bi ses sürekli hastaneye git diyordu doktorun özel muayenehane çünkü her neyse doktora gittim biraz geciktim doktorum hasta almış sonra hasta çıkınca kendiside çıktı gitti imza atması gerekiyormus bende bozuldum tabi yarim saat sonra geleceğini söylediler ..
Bende çıktım bi anlık duyguyla su hospitala gittim evrim hanıma muayene oldum ameliyatimi vs anlattım kan tahlili istedi bu arada bende 1 adet nodul çıkmıştı daha yeni onu söyledim troid hormonların bakmamiz lazim dedi kan verdim sonuçların çıktı mger bende hipertiroidi yani zehirli guatr varmış bugün genel cerrahiye gittim kesinlikle hamile kalmamam gerekiyirmus ve aneztezi alamazmisim troid krizine girip olebilirmisim nasıl ameliyattan sağ çıktım şuan hayret ediyorum kafam karmakarisik

Çok sukur iyisin çok geçmiş olsun inşallah tedavin biter bebeğinede kavusursun inşallah

canim tebrik ederim hamilesin
nasil oldu tedavi ile mi normalmi benim tek tupum var zaten uzunnn zaman once yazmisiz ...

Merhaba I izmirlibayan

Ameliyatının üzerinde 2 yıl geçmiş sanırım ama ben ne kadar ücret ödediğini merak ettim.

Bendende bu ameliyat için 3960 doktor parası+550 tl anestezi ve 2500 lirada hastane parası isteniyor.Doktorumun çok iyi olduğunu biliyorum ama bu kadsr parayı vermelimiyiz,kafam çok karışıyor...

canim tebrik ederim hamilesin
nasil oldu tedavi ile mi normalmi benim tek tupum var zaten uzunnn zaman once yazmisiz ...
Canım benim tek tüple şansımı denedim inofollik kullandım buay ve Rabbime şükürler olsun rabbime hamdolsun hamileyim sen gittin mı hiç doktora ilaç tedavileri var inşallah bebeğine kavusursun
İnşallah diyer tedavin bitmiştir hayırlı kilsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…