Selamlar ben fidan mart 2022 de normal yoldan ilk gebelik haberini aldım (yaşım 37) ilk ay covid oldum (omicron) sonrasında diş ağrılarım başladı 2 kez antibiyotik kullandım ve dişimi de çektirmek zorunda kaldım (sigarada kullandım azaltarak) bu arada kesenin yanında kanama oluştu 3 -4 gün kahve rengi akıntılarım oluştu bebeğin durumunda hiçbir sorun yoktu aynı zamanda çalışmayada devam ediyordum ve işim sürekli ayaktaydı ( prof ve dr lara bunları anlattığımda bunların neden olmadığını söylediklerini belirtiyim)ve 4. Ayın sonlarına doğru ayaklarım şişti ( ben bunun bir belirti olduğunu düşünüyorum)artık ayakkabı giyemiyordumm doktorum normal ayaktasım hava sıcaklığındanda olabilir dedi bebeğimde de bir sorun yoktu fakat ben hep korkuyorum dum ne olsa doktora gidiyordum karnım çok sertleşmişti dr normal olduğunu söyledi 28. Haftada gaz sancısı gibi bir sancıyla doktora gittim ve orada bebeğin ciğerlerinin etrafında ödem olduğu farkedildi sonrasın da takiplerle 30 hafta 3 günlükken doğum gerçekleşti oğlum adı deniz di dünyaya geldi 1 gün yaşayabildi meleğim çok acı çektik allh kimseye yaşatmasın bende teşhis konduğunda bu sayfaları çok okudum belki birine bir cvp olur diye ikinci çocuk düşüncesi korkuyla geçiyor aklımdan inşlh sağlıkla olur herkese sağlıklı gebelikler doğumlar ve bebekler nasip olur inşlh
Arkadaş dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım sevgiler