• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı oluyor

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448

Habertürk Ana Sayfasına Dön

1207528_620x410.jpg

• bottomFixedCommentBtn.png
  • bottomFixedFontSizeBtn.png
Gündem
Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı oluyor
10 Mart 2016 Perşembe, 09:30:37Güncelleme: 09:33:15
NBA patentli eski milli basketbolcunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olacağı öğrenildi

Uzun yıllar NBA'de forma giyen eski milli basketbolcu ve Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı olarak atanacağı öğrenildi.

2000'de Sacramento Kings formasıyla NBA'e adım atan "Hido" lakaplı milli oyuncu, San Antonio Spurs, Orlando Magic, Toronto Raptors, Phoenix Suns ve Los Angeles Clippers takımlarında forma giydi. 269 kez milli formayı terleten yıldız basketbolcu, 2001 yılında Avrupa, 2010 yılında da dünya ikinciliği başarısı elde eden takımda yer aldı. Türkoğlu, halen Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'luğu görevini yürütüyor.

1207528_9e7c594f6ffe8f47a4685842d39cabb4.jpg

DANIŞMAN OLURSA, KÜLLİYE'DEKİ İKİNCİ SPORCU OLACAK

Erdoğan'ın danışmanları arasında milli güreşçi Hamza Yerlikaya da bulunuyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde danışmanlık görevini yürüten isimler şöyle:

Eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şükrü Karatepe, eski gazeteci İlnur Çevik, Cumhurbaşkanlığı’nın örtülü ödenek harcamalarından sorumlu Maksut Serim, eski Kars milletvekili Mehmet Uçum, eski Ordu milletvekili İhsan Şener, eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, eski Şanlıurfa milletvekili Emin Önen, eski Konya milletvekili Mustafa Akış, eski İstanbul milletvekilleri Reha Denemeç, Özlem Zengin, Alev Dedeğil ve Oktay Saral, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, eski Trabzon milletvekili Şeref Malkoç, milli güreşçi Hamza Yerlikaya, eski Konya milletvekili Gülay Samancı, eski Ankara milletvekilleri Seyit Sertçelik ve Bülent Gedikli.

http://m.haberturk.com/gundem/haber/1207505-izmirde-paralel-yapi-operasyonu

Futbolcu(Hakan Şükür) milletvekili olabiliyorsa,basketbolcuda CB danışmanı olabilir herhalde.:cool:

Futbolcu(Hakan Şükür) milletvekili olabiliyorsa,basketbolcuda CB danışmanı olabilir herhalde.:cool:
Evet.. Boy farkından dolayı olabilir :KK53:
(Yani adamın boyu)
Zekasından mütevellit olduğunu sanmıyorum.. :KK51:
Hakan Şükür gs de oynarkende fetoşcu olduğunu gizlememişti diye hatırlıyorum..

Evet.. Boy farkından dolayı olabilir :KK53:
(Yani adamın boyu)
Zekasından mütevellit olduğunu sanmıyorum.. :KK51:
Hakan Şükür gs de oynarkende fetoşcu olduğunu gizlememişti diye hatırlıyorum..
Boy farkı benimde aklıma gelmedi değil:KK70:O zamanlar Fetoşçuluğun gerçek yüzü bilinmiyordu ki.Acaba şimdi Hakan Şükür ne düşünüyor?:KK64:Gerçi çevremde gördüğüm Fetoşcular hala toz kondurmuyor ama.

ya ben yalakalık yapan adamlara kızıyorumda bi bakıma haklılar.yapacaksan oynayacaksan büyük mevkideki adamlara oynayacaksınn arkadaş.ben amirime yapayım yalakalık diyorum yok olmuyor kanımda yok.o yüzden aram pek iyi değil bizimkilerle:KK14:

Boy farkı benimde aklıma gelmedi değil:KK70:O zamanlar Fetoşçuluğun gerçek yüzü bilinmiyordu ki.Acaba şimdi Hakan Şükür ne düşünüyor?:KK64:Gerçi çevremde gördüğüm Fetoşcular hala toz kondurmuyor ama.
Bilemiycem ama, fetoş ve şimdiki iktidarın ortak noktası din üzerinden siyaset yapmaları..
Biri terörist ilan edildi diğeri iktidar oldu..
Yani out Hakani in Hidayet..
Özetle siyasetle alakası olmayan, yapacak iş bulamayan popüler sporcuların siyasete el atma sebepleri bence meslek hayatları bittikten sonra kendilerini garantiye alma çabasıdır.. :KK51:

Yandas hidayetin enes icin soyledikleri:

http://m.fanatik.com.tr/2015/07/31/...kanterin-milli-kariyeri-bitirilmeliydi-614295

Bu enesin yandas hidoya yapistirdigi cevabi:

http://tr.eurosport.com/basketbol/n...turkoglu-na-sert-cevap_sto4841307/story.shtml

Simdi bu hido olmasin da kim olsun danisman ?
Sonuçta ikisi de saf tutuyor..
Keşke ikiside gözümüzde sporcu olarak kalaydılar..
Halk adamı olmayı başarıp, Hak ka yaklaşmak için siyasetçi dindar görünümlülere ihtiyaç yoktur bence..
İkiside hatalı..

Son düzenleme:
bir hakan şükür vakası daha:KK53::KK53:
tip olarakta benziyolar ha, ilginço_O

Ülke öyle bir hale geldi ki taraf belli etmezsen fakir olarak kalıyorsun. :KK14:

Bence herkes sırayla cumhurbaşkanı danışmanı olsun ülkede. Zaten 50-60 tane var, her üç ayda bir yenilerse 10-15 seneye ülkenin tamamı danışmanlık yapmış olur heralde.

başkan hidayet türkoğluna hangi konuda danışacak acaba

Bence herkes sırayla cumhurbaşkanı danışmanı olsun ülkede. Zaten 50-60 tane var, her üç ayda bir yenilerse 10-15 seneye ülkenin tamamı danışmanlık yapmış olur heralde.

Herkes bir gün danışman olacak :KK53:

Benim merak ettiğim hangi konuda danışılacak Hido'ya? adam neredeyse hayatının yarısında bu ülkede bile değildi, ne biliyor da neyin danışmanlığını yapacak.. komik..

Herkes bir gün danışman olacak :KK53:

Benim merak ettiğim hangi konuda danışılacak Hido'ya? adam neredeyse hayatının yarısında bu ülkede bile değildi, ne biliyor da neyin danışmanlığını yapacak.. komik..

Nasıl üçlük atılır, nasıl smaç basılır, top parmak ucunda nasıl döndürülür.

Başka bişi gelmedi valla aklıma. Reis basketbola merak salmış olabilir.

Back