Hıçkırıkkk

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
29
Kızlar karnımda bazen ritmik bi atma oluyor 5 dakika falan sürüyor aynı yer pıt pıt pıt pıt atıyor bu hıçkırık mı oluyor ?? Şuanda öyle bir andayım ve ora attıkça bebeğim sanırım sinirleniyor karnımın içinde savaş veriyor bu durrumu yaşayan var mı araştrdım hıçkırık yazıyor nette ama bu hıçkırık neden olur ki

şuanda şoktayım ya. . adasu noluyo bize ruh ikizim benim

dün aynısı banada oldu eşime dedim elle karnımı dinle şunu .. . çook ritmik bi şekilde atma oluyor . annem kalp sesidir dedi. ama kalp sesi olamaz çünkü kalp sesi kadar hızlı değil arada 1 yada 2 saniye var . bebeğin tekmeside olamaz o kadar orantılı tekmeyi atamaz. . dünden beri ne olduğunu çözemedim hıçkırıkta hiç aklıma gelmedi. . doktoruma sormayı düşünüyordum.. . bi dün oldu bide geçenlerdede olmuştu . .

Evet hickiriyordur doğru.benim oğlumda hickirirdi ara ara.bu gayet normal ben su an ikinci çocuğuma hamileyim.bebek ne kadar hickirirsa emme refleksi o kadar gelişiyor.Emme ve yutma reflekslerini gelistiriyorlar.

Aynı şeyleri yaşıyoruz yasbil aynen kalp sesi gibi değil 3 saniye aralarla pıt pıt pıt ediyor 5 10 dakika aynı şekil sonra galiba delleniyor tekmelemeye başlıyor sanki benim suçum nette hıçkırık yazıyor diyaframı gelişiyormuş bide su yutuyormuş o yüzdenmiş anam bi doğursaydık yeni yeni şeyler olluyor her geçen gün

Evet hickiriyordur doğru.benim oğlumda hickirirdi ara ara.bu gayet normal ben su an ikinci çocuğuma hamileyim.bebek ne kadar hickirirsa emme refleksi o kadar gelişiyor.Emme ve yutma reflekslerini gelistiriyorlar.
Oh iyi bari sürekli oluyor bende de.. Anlam verememiştim bi baktım hıçkırıkmış

Bi süre sonra zaman su gibi akıyor yetisemiyorsun canım her anın keyfini cikar
zor zamanlar geçirsem de böyle şeyleri okuyunca heycanlanıyorum ve hemen bende yaşamak istiyorum karnım büyüsün bebişim tekme atsın istiyorum hatta en çok da aş ermek istiyorum yemek yiyebilmek istiyorum

zor zamanlar geçirsem de böyle şeyleri okuyunca heycanlanıyorum ve hemen bende yaşamak istiyorum karnım büyüsün bebişim tekme atsın istiyorum hatta en çok da aş ermek istiyorum yemek yiyebilmek istiyorum
istemediğin kadar tekme aticak canım yakinda

bazen bende karnımda bişeyler hissediyorum ama erken daha diyorlar :)) cinsiyeti ne bebeğinin? ben de bu hafta tekrar kontrole gideceğim bakalım belki doktor cinsiyetini de söyler
Kızim olacak benim Allahın izniyle sen ne istiyorsun :)

eskiden hep kızım olsun isterdim bende ama hamile kaldığımdan beri hep erkek bebişler ilgimi çekiyor sağlıklı olsun da cinsiyeti çok da önemli değil 1 yıldır onu bekliyorum ben
canım benim Rabbim meleğini bagislasin sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Bebisleri hickirik da mı tutuyor annecim yaaa seviyorum seni :))) bende bir an önce hissetmeyi bekliyorum heyecanla...

Sağlıkla kucağına al inşallah

Kizimda cok hickirirdi :) gayet normal bi durum bayanlar bebis karninizda su yutuyor haliyle hava kabarciklarida yutuyor buda hickirmasina neden oluyor

Bebisleri hickirik da mı tutuyor annecim yaaa seviyorum seni :))) bende bir an önce hissetmeyi bekliyorum heyecanla...

Sağlıkla kucağına al inşallah
Valla hıçkırıyormuş canım:)) Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…