• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hıçkırık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.770
2
116
46
Kocaeli
arkadaşlar oğlumu sürekli hıçkırık tutuyor sizdede oluyormu acaba hep olucakmı yoksa geçecekmi:nazar:

Benimkide arada hickiriyor. Midesi buyuyor dediler. Bende sevindim:) hickirik baslayinca emziriyorum geciyor.

evet canım emzirince geçio ama saatlerce sürerse az suyun içine 1 damla limon da işe yarıomuş ama çok zorda kalırsan..

benimkide günde en az 1 kere olmak üzere 2-3 kez hıçkırıyor, doktor gazı çıkmadığında hıçkırır dedi vede aynen öyle oluyor ne zaman gazını çıkatamadan yatırsam hıçkırıkla uyanıyor, meme verince geçiyor ama ben korkuyorum hıçkırırken emiyor ya boğulur diye boğazına kaçar diye, limon zorda kalırsam veriyorum ama ben en çok dik konumda tutuyorum rahatlasın diye gazını çıkartmaya çalışıyorum bir müddet sonra geçiyor

bizde de var aynı sorun hemde çok sık oluyo emzirince geçio ancak limonlu suyuda duydum ama denemedim

Bu sorun bizdede var. Bazen çok uzun sürüyor... Emzirince geçiyor ama süt genzine kaçar diye emzirmeyede korkuyorum.. Limonlu suyuda duymuştum ama denemedim....

evet aynı sorun bendede var emzirince geçiyor yada 1,2 ç.kaşığı su verıyorum geçiyor.banada şekerli su ver dediler ama ben vermedım sonra sütü bırakır diye korkuyorum.limonuda denemedım annem diyor iyi gelir diye ama

Arkadaşlar benim kızımı da çok hıçkırık tutuyor.Bazen boğulur gibi hıck diyo ödüm kopuor.emzirmekten de korkuyorum boğazına kaçar diye

Benim kızım karnımda da hergün iki üç defa hıçkırık tutuyodu, şimdi de öyle, geçmesi için emzirin dedi doktorlar gerçekten işe yarıyo.

Birde nefes alırken ara ara düdük sesi gibi ses çıkarıyo boğazından,
emzirirkende ikide bir süt boğazına kaçıyo, tıkanıyo öksürmeye başlıyo, hemen kaldırıyorum çabuk atlatıyo ama benim ödüm kopuyo boğulacak diye, sizde de varmı böyle şeyler, yoksa solunumunda bir problemmi var benimkinin acaba yav

kuzi nil de emerken boğazına kaçınca öksürüo hemen dikleştirip sırtına vuruorum..sonra gene saldırıo mememe:))bi problem olduğunu sanmıorum ben..

kuzi nil de emerken boğazına kaçınca öksürüo hemen dikleştirip sırtına vuruorum..sonra gene saldırıo mememe:))bi problem olduğunu sanmıorum ben..

Aynen benimkide öyle emmeyi bırakmıyo çabuk atlatıyo ama çok korkutuyo beni. Bu hafta sarılık aşısının ikincisi var gidince sorayım bari doktora.

hıçkırmak midesinin genişlemesine işaretmiş
benim kızmında sürekli genzine kaçıyor süt sırtına vuruyorum bide alnını yukarıya doğru ovuyorum geçiyor bi çok bebekte var kuzicim korkma

hamileykende çok hıçkırırdı doğdu hala hıçkırıyor dr akciğerle dityafram arasına bakmıştı ultrasonda bişiy yok demişti.demek midenin genişlemesiyle alakalı bişiy.ben dayanamıyorum limon damlatıyorum:( bu gün bekleyeceğim bakalım kaç dk sürcek:(

Aynen... Karnımdayken de çok hıçkırırdı. Bi kaç aylık olduktan sonra geçiyo ama.

Gazını cıkaramadıkları zamanlar hıckırık tuttugunu dusunuyorum oglum 6 aylık oldu hala hıckırık tutuyor ozellıkle bıberonla beslendıkten sonra ve kusucagı zaman kusamayıp gerı gıttıyse hıckırık baslıyor 1-2 çay kasıgı su ıcırıyorum yutkununca gecıyor

Back