• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Hickirik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

benyecor

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
6
1
1
33
Kizlar başına gelen varmi lutfen beni aydınlatın dünden beri bebegimde arada gelip giden bir hickirik var geçiyor 1 saat yada iki saat sonra yine hickiriyor bugünde mama verdikten sonra gegirdi ve ardından yine hickirik başladı korkmaya başladım basina gelen varmi

Kizlar başına gelen varmi lutfen beni aydınlatın dünden beri bebegimde arada gelip giden bir hickirik var geçiyor 1 saat yada iki saat sonra yine hickiriyor bugünde mama verdikten sonra gegirdi ve ardından yine hickirik başladı korkmaya başladım basina gelen varmi
Benim bebeğim daha karnımdayken hıçkırıyordu 😂 hala hıçkırır ve uzuuun uzuun upuzuuuun sürer. Doktorumuza göre normal ve olası bir durum 😊

Mama yerken hava yutuyor olabilir mi?

Benim bebeğim daha karnımdayken hıçkırıyordu 😂 hala hıçkırır ve uzuuun uzuun upuzuuuun sürer. Doktorumuza göre normal ve olası bir durum 😊
Ciddimisiniz ahh icim rahatladı ya doktorumada sordum aslında önemsiz zarari yok dedi ama dünden beri ara ara hickirmasi biraz tuhaf geldi çık teşekkür ederim cevabınız için

Benim bebeğim de öyleydi. Midesi büyüdüğü için ya da gazdan dolayı olabilirmiş doktorum öyle söylemişti

Aynen benim oğlumda karnımdayken hıçkırırdı, hala öyle ve uzun uzun bazen günlerce süren hıçkırık atakları var. Bence diş dönemlerinde biraz fazla oluyor gibi kendi gözlemlerime göre.

Back