Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim daha karnımdayken hıçkırıyorduKizlar başına gelen varmi lutfen beni aydınlatın dünden beri bebegimde arada gelip giden bir hickirik var geçiyor 1 saat yada iki saat sonra yine hickiriyor bugünde mama verdikten sonra gegirdi ve ardından yine hickirik başladı korkmaya başladım basina gelen varmi
Mama yerken hava yutuyor olabilir mi?Kizlar başına gelen varmi lutfen beni aydınlatın dünden beri bebegimde arada gelip giden bir hickirik var geçiyor 1 saat yada iki saat sonra yine hickiriyor bugünde mama verdikten sonra gegirdi ve ardından yine hickirik başladı korkmaya başladım basina gelen varmi
Ciddimisiniz ahh icim rahatladı ya doktorumada sordum aslında önemsiz zarari yok dedi ama dünden beri ara ara hickirmasi biraz tuhaf geldi çık teşekkür ederim cevabınız içinBenim bebeğim daha karnımdayken hıçkırıyorduhala hıçkırır ve uzuuun uzuun upuzuuuun sürer. Doktorumuza göre normal ve olası bir durum
![]()
Dün baya çok yedirdim bugünde baya iki tabak yemek yedi ondan sonra hickirik tuttu ve az bisey kustu gegirmeside varMama yerken hava yutuyor olabilir mi?
RİCA EDERİİİMCiddimisiniz ahh icim rahatladı ya doktorumada sordum aslında önemsiz zarari yok dedi ama dünden beri ara ara hickirmasi biraz tuhaf geldi çık teşekkür ederim cevabınız için
Benim bebeğim de öyleydi. Midesi büyüdüğü için ya da gazdan dolayı olabilirmiş doktorum öyle söylemiştiKizlar başına gelen varmi lutfen beni aydınlatın dünden beri bebegimde arada gelip giden bir hickirik var geçiyor 1 saat yada iki saat sonra yine hickiriyor bugünde mama verdikten sonra gegirdi ve ardından yine hickirik başladı korkmaya başladım basina gelen varmi
Benim bebegim biraz büyük ama yani 12 aylikBenim bebeğim de öyleydi. Midesi büyüdüğü için ya da gazdan dolayı olabilirmiş doktorum öyle söylemişti
O zaman bilemeyeceğim, henüz 6.5 aylık Bi bebeğim var, tecrübem yokBenim bebegim biraz büyük ama yani 12 aylik
Bugünde takip ettim geçti çok şükürO zaman bilemeyeceğim, henüz 6.5 aylık Bi bebeğim var, tecrübem yok
İstersen bi doktora göster belki midesi rahatsızdır
ŞükürBugünde takip ettim geçti çok şükür
Aynen benim oğlumda karnımdayken hıçkırırdı, hala öyle ve uzun uzun bazen günlerce süren hıçkırık atakları var. Bence diş dönemlerinde biraz fazla oluyor gibi kendi gözlemlerime göre.Benim bebeğim daha karnımdayken hıçkırıyorduhala hıçkırır ve uzuuun uzuun upuzuuuun sürer. Doktorumuza göre normal ve olası bir durum
![]()
Amiinnn hepimizin yavrularınaŞükürAllah sağlık sıhhat versin inşallah