- 2 Nisan 2013
- 7.110
- 6.515
-
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Gunaydin kizlar
Oncellikle herkese hayirli cumalar.
Benim sorunum kimsenin beni dinlememesi.
Annemi ariyorum bebegim var bisey danismak icin nasilsin dememle basliyor ayy kizim suram agriyor buram agriyor torunumu ziyarete de gelemiyorum evim temizlencek ütüm yapilcak fln filan vs.vs. Anne ben yapim gelimde diyorum yok senin bebegin var nasil yapacaksin diyor neyse konusma tamamlaniyor hadi bisey diyonmu kapatim isim var diyor ben cevap vermeden PAT suratima kapatiyor telefonu. Ayni seyi kaynanam da yapiyor. Niye kimse beni dinlemiyor. Benmi abartiyorum bilemedim.
Annemi Cooooooooooooook Seviyorum. Ama niye beni dinlemiyor.
1gunde aramasam aksam ariyorki niye bugun beni aramadin eee annem beni dinlemiyorsunki yuzume kapatiyorsin tel.i. buna kirildigimi soylemek istemiyorum üzülmesin diye bilemedim. soylemelimiyim?
Buarada pazar Anneler gunu sizin Annelerinizin Anneler gununu kutlarim simdiden.
çok tatlısınızsiz boşverin bize anlatın biz sizi dinleriz
bence alodan sonra direk sorunuzu sorun mecbur dinlemek zorunda kalacak :)
Gunaydin kizlar
Oncellikle herkese hayirli cumalar.
Benim sorunum kimsenin beni dinlememesi.
Annemi ariyorum bebegim var bisey danismak icin nasilsin dememle basliyor ayy kizim suram agriyor buram agriyor torunumu ziyarete de gelemiyorum evim temizlencek ütüm yapilcak fln filan vs.vs. Anne ben yapim gelimde diyorum yok senin bebegin var nasil yapacaksin diyor neyse konusma tamamlaniyor hadi bisey diyonmu kapatim isim var diyor ben cevap vermeden PAT suratima kapatiyor telefonu. Ayni seyi kaynanam da yapiyor. Niye kimse beni dinlemiyor. Benmi abartiyorum bilemedim.
Annemi Cooooooooooooook Seviyorum. Ama niye beni dinlemiyor.
1gunde aramasam aksam ariyorki niye bugun beni aramadin eee annem beni dinlemiyorsunki yuzume kapatiyorsin tel.i. buna kirildigimi soylemek istemiyorum üzülmesin diye bilemedim. soylemelimiyim?
Buarada pazar Anneler gunu sizin Annelerinizin Anneler gununu kutlarim simdiden.
benim annem de beni dinlemez hastalıklarını anlatır anlatır dert anlatır anlatır yorulur. ben anlatayım artık sustu derim tam anlatmaya başlarım ya konuyu değiştirir ya da telefonu kapatır. ben artık anlatmayı denemiyorum bile böyle bencil bir ilişkimiz var. onu dinle destek ol görevim bu. ben konu bile olamıyorum sanki ben anne o çocuk. ne yapalım.. annemiz işte onları çok seviyoruz üzülmesinler diye biz üzülüyoruz. senin annen hep mi böyleydi yeni mi