hickimse beni dinlemiyor

Bakın problem iletişimsizlik.Bu duygularınızın aynısını annenize söyleyin,anlatın annecim kırılıyorum neden beni dinlemeden kapatıyosun lütfen yapma böyle demelisin.Kadının belki art niyeti yok fakat bu tavrı ben olsam benide kırar ANNE yani herşeyden farklı arkadaş.sırdaş,dost,kıymetlim tarifi yok.bu yüzden hemen konuşmayı deneyin güzelce derim.Sevgiler sizinde anneler gününz kutlu olsun :)

annene de kaynanaya da bu durumu söylemen lazım.
hatta ben olsam sürekli bu konuda şaka yapardım.
"anne sana bir derdimi anlatıcam ama sen şimdi beni konuşturmicaksın biliyorum. hemen 10 saniyede bi özetliyim" falan derdim.

türk toplumunun sorunu; şikayet etmek ama çözüm bulmamak.
annenden şikayetçisin ama şikayet etmekle olmaz. bunu ona söyleyip çözüm bulman lazım.

benim annemde öyle. aynı durumdayız. bi kerede sen nasılsın demez. varsa yoksa ev işleri ve hastalıkları. daha genç sayılır ama nezle bile olsa ölüyomuş gibi anlatır. sizi anlıyorum ama yapacak bişey yok. onlarda öyle işte. değişmezler. ben annemi bi kaç kere uyarmaya çalıştım ama bu seferde hep küsüyo. trip atıyooo

Karakteri böyle kırıldığınızı söylerseniz dikkat eder belki bir süre sonra tekrar eski haline de döner muhtemelen.Onu da öyle kabullenip görmemezlikten gelin.

Çok sevimli bir dille anlatmışsınız.
Yazık, anneniz de yaşlanmıştır, ağrıları vardır. İnsan bir yaştan sonra çok düşünceli olamayabiliyor. Siz bastıra bastıra sorun bari.

benim annem de beni dinlemez hastalıklarını anlatır anlatır dert anlatır anlatır yorulur. ben anlatayım artık sustu derim tam anlatmaya başlarım ya konuyu değiştirir ya da telefonu kapatır. ben artık anlatmayı denemiyorum bile böyle bencil bir ilişkimiz var. onu dinle destek ol görevim bu. ben konu bile olamıyorum sanki ben anne o çocuk. ne yapalım.. annemiz işte onları çok seviyoruz üzülmesinler diye biz üzülüyoruz. senin annen hep mi böyleydi yeni mi

Aynı seylerı bende yasıyorum . Annemın aksıne kayınvalıdem konusmayı sevdıgı ıcın onunla bayag konusuyoruz . aöa kendı annem sureklı hadı bısey dıyormusun , elim ağrıdı , kulagım agrıdı dıyıp konusma hevesımı kursagımda bırakıyor kı ben evlendıgım gunden berı 2 senedır duzenlı hergun annemı ararım .
En sonunda brgun yıne tam bısey dıcekken ' ay elım agrıdı artık kapatıyorum ' dedı .
Ben de ' ıyı tamam anne hadı ALLAHa emanet hadi ' dedım kapadım .
Ertesı gun aramadım .
Aksamında yazdı , aradı . Ama yaptıgını anladıgı ıcın sureklı konusuyor halımı hatrımı soruyor.
Ama ıkı gun sonra yıne aynı sey ..
Onun huyu bu dedım kabullendım artık bende fazla uzatmıyrum ama uzuluyorum ...
Oyuzden senı cok cok cok ıyı anlıyorum

Aslinda hep boyleydi ama bu aralar bana batmaya basladi bu durum aynen anlattiginiz gibi bnm annemde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…