hiçbişey bilmiyorum

Teşekkür ederim herkese ,dualarınız kabul olur inşallah , Rabbim hepimizin evine mutluluk huzur versin ve hayırlısını versin her zaman

Bag bahce ne ya? Sadece tatile gidip gelmek tamam farkli olabilirde.
Baska turlu sehirden gelen nasil dayansin?

Canim oncelikle hakkinizda hayirlisi.
Benim enistemde ablama konu aciyor boyle sik olmasasa.
Yurtdisindan turkiyeye tasinalim diye.
Ama sjmdilik bekliyorlar bakalim.

Bence sen 5 sene icin gidelim tamam demis bulundun.
Senim yerinde olsam tam suan 5 senelige giderdim illada illa diyosa ve cocuklarimz oldugunda 3 4 yasina girdiklerinde geri donerdim sehre.
Dusunsene erteliyosun erteliyosun ama hem evde huzur kalmiyor.
Hemde 4 yasina basmis bi cocugu egitiminden koparip koy hayatina alistirmak zorunda kaliyosun.
Cocuk orda dogsa gocunmaz, ama sehirden koye gitmek cok zor olur cocuga.

Elbise konusuysa cok cok gereksiz.
Neden alamiyomussun elbise pardon?
Yada sizmi cok harcarsiniz bilemedim.
Bu son 2 haftada neler aldin kendin icin sayarmisin?

Son iki hafta değil uzuuuun zamandır bişey almıyorum ki , geçenlerde alacakrim 230 tl çok pahalı geldi Almadım. Ona danışmadan da almıyorum hiçbişey illa söylerim alıyorum diye habersiz is yapmam . Ona rağmen, ama bir iki saat önce çok güzel bişey oldu :) hiç konusmuyirduk, bugün hastaneye gidecektim mesaj atmış napiyosun diye sonra da dün hataliydim Özür dilerim yazdı mutlu oldum biraz yumusadim. fazla yazamadik

Aynen. 5 yıl diye tamam dedim onu bile istemiyorum da, hem çocuklar bebekken bakımı zor oluyor çalışan için kv yardım eder dedim o bakimdan iyi ama . Sürekli ömür boyu yaşamak istediğim yer değil işte ona da aciyorum anne baba kardesini ozluyor memleketini özlüyor , ama elimden bişey gelmiyo ki

Canım alışverişe yalnız git saatlerce gez dene giy kombin yap acıkınca otur yemek ye devamet liste yap çıkmadan asla kocanla gitme sıkboğaz eder yanlış şeyler alırsın zaten erkekler sıkılır

Hm ozur dilemis.
Guzel haber sevindim adina canim.
Ama tabi hersy ozurle bitmiyor bakalim daha yapici olabilecekmi esin.
Ilk once sen bi kendine giyecek felan al ya.
Sen kisiyosunda ne oluyor.
Eminimki o baska bi yerden savuruyordur.
Sigara/ icki/ iddia/ ise giderken gelirken abur cubur.
Borcunuz var diye yasamiycakmisinz?

Koy konusunda evet demissin sen bi kere.
Laf agzindan cikmis ve bundan sonra eger hayir dersen hos olmaz.
Sende farkindasin bak annesini babasini ozluyor.
Onada yazik.
Evet aynen, kv yardimda eder sana cocuklari buyukmekte.
Tabi burda asil soru: sen dayanabilirmisin acaba koy hayatina? Cokmu modern buyudun sehirde?

Sağol canım düzeldik bakalım Allaha Şükür , ama tabi bu yer meselesi ciddi bu konu olarak duruyor ona kesin bi çözüm bulamıyoruz ben ve köy hayatı. Çok zor ama başa gelen çekilir mi diyeceğim bilmiyorum. ben hep büyük şehirlerde yaşadım ve şehir hayatını çok seviyorum . Aslında benim ailem de orada olsaydı hemen tamam derdim biraz da onları Yil da bir görebilecek olmak da uzuyor diğer türlü çok uzak olacak aramızda 20 saat fark var

Bu genç yaşında köy diye tutturan adam 5 yıl sonra asla şehre dönmez bu sefer de annem babam yaşlandı bırakamam diycek buna hazırlıklı ol.Sen üstüne başına alışveriş bile yapamıyorsun ki çalıştığın halde bu adam sana her istediğini yaptırır

Bi insan niye esiyle deniz kenarina gidip biraz oturmaz. Bunda masraf olacak bir durumda yok.
Madem boyle asosyal yasayacakti sizi niye bu hayata dahil ediyor? Herkes omrunu 4 duvar evde oturarak gecirmek zorunda mi. Ben gezmeyi cok severim okurken ruhum daraldi.
Siz haklisiniz konu sahibi bu duzen boyle gitmez.
Ben hep okulda daginik ogretmen gorunce bu kadin maasini napiyor derdim. Hergun bi cok insanin karsisina cikiyorsunuz dikkat etmelisiniz tabiki.

Ama bak boyle dersen adil olmuyor.
Sen annemden ayrilmamayim diyosun ve gelmis sevdigin adami annesinden ayiriyosun.
Desenki bize ben koyde yapamam zorlanirim gitmek ismememin sebebi budur,tm anlarim onu.
Ama annemden ayrilmak istemiyorm dersen hic empati yapmadigin besbelli oluyor.
O adam senin icin dayanmis onca sene su sehir hayatini hic sevmemesine ragmen.
Sende elini bi tasin altina sok derler adama.
Gerekcen annense gitmek sart oldu sana derim ben.
Su andan sonra kocani hakli goruyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…