hiçbişey bilmiyorum

şu aileleri bir kenara bıraksak keşke :KK66: ortada bir yerde buluşsak :KK66:
Konuştunuz mu eşinizle ,hala küs müsünüz ?
En olmadı öyle yapacağım ortada olalım dicem ikisine de ne uzak ne yakın bir il var ortada olalım demiştik eskiden bir ara orası.
Canım suan mutfakta kk dayım o da içerde
, kapılar kapalı , slow müzik, oturuyorum sık sık tartışma yaşarız zaten , yeni barışmistik yine Böyleyiz ne zaman barisiriz yada barisir miyiz Allah bilir :KK12:

Oncelikle yarın iğne yaptırıcam diyorsun eşinle konuş sorunlarını halletmezseniz yaptırma derim ben çünkü hamile kalirsan hersey düzelmez tam aksine sorun varsa daha kötü olursun çünkü hamilelik psikolojisi ve sorunlar daha kötü..
Ikinciside bence onun ailesinin olduğu şehire tasinmani tavsiye etmem şimdi daha yeni evlisin ve bu şekilde diretiyor sen bunu kabul edersen en ufak biseyde senin kabul edeceğini bilir baştan taşınma konusunda taviz vermeni tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabi seni çok seviyor düşünüyorsa oda gidelim diye diretmez

Oncelikle yarın iğne yaptırıcam diyorsun eşinle konuş sorunlarını halletmezseniz yaptırma derim ben çünkü hamile kalirsan hersey düzelmez tam aksine sorun varsa daha kötü olursun çünkü hamilelik psikolojisi ve sorunlar daha kötü..
Ikinciside bence onun ailesinin olduğu şehire tasinmani tavsiye etmem şimdi daha yeni evlisin ve bu şekilde diretiyor sen bunu kabul edersen en ufak biseyde senin kabul edeceğini bilir baştan taşınma konusunda taviz vermeni tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabi seni çok seviyor düşünüyorsa oda gidelim diye diretmez
Aslında baktım çok özlüyo orayı dedim ki 5 yıl kadar k alalım sonra yine batıya gelelim tamam demişti sevdinmisti son birkaç gündür nolduysa hemen kaçıp gitmek istiyo birde bugün kardeşiyle konuşurken 5 yıldan sonra nasıl gelişecek çocuklar alisirsa gelmek istemezler falan diyo onu istiyo zaten belli yani

En olmadı öyle yapacağım ortada olalım dicem ikisine de ne uzak ne yakın bir il var ortada olalım demiştik eskiden bir ara orası.
Canım suan mutfakta kk dayım o da içerde
, kapılar kapalı , slow müzik, oturuyorum sık sık tartışma yaşarız zaten , yeni barışmistik yine Böyleyiz ne zaman barisiriz yada barisir miyiz Allah bilir :KK12:

çok duygusal birine benziyorsunuz ,ama hayat işte fazla duygusallık kaldırmıyor maalesef ..İçinizde tutmayın bundan sonra burda paylaşın ,illaki mantıklı fikirler çıkıyor ,konuşuruz ..Küslüğü de çok sürdürmeyin ,siz düşman değilsiniz ki karı kocasınız ..Umarım her şey düzelir ,o zaman pembe beyaz bir bebek katılır aranıza ...

çok duygusal birine benziyorsunuz ,ama hayat işte fazla duygusallık kaldırmıyor maalesef ..İçinizde tutmayın bundan sonra burda paylaşın ,illaki mantıklı fikirler çıkıyor ,konuşuruz ..Küslüğü de çok sürdürmeyin ,siz düşman değilsiniz ki karı kocasınız ..Umarım her şey düzelir ,o zaman pembe beyaz bir bebek katılır aranıza ...
Balık burcuyum:110: çok zor duygusallık . Inşallah çıkar yol buluruz ben de çok isterim fakat şu var ki o ömür boyu Memleketim demekten vazgecmicek gibi geliyor, birgün memleketinden bahsetmedigi gün yok . Erkek kardeşimle konuşuyo şimdi kapıdan dinledim " ablanı ikna edemiyoruz gitmeye ya orası söyle güzel böyle güzel bağ bahçe var ohh" diyor ya sanki çok ısrar etmiş gibi çok ısrar etmediki bana . etse de hayal kırıklığına ugrucak belki ondan. Ya ben bu yaştan sonra bağ bahçeye hayvanlar a bakmakla ömrümü gecirmek istemiyorum ya hiç bakmamisim ömrümde çapa yapmamisim. Kaç kere konuştum ben koy islerini sevmiyorum anlamıyor anlamıyor kardeşim yicem kafayi

Ben de ege veya trakya taraflarına yerleşmek istiyorum mesela. Demekki herkes elinde olmayanı istiyor. Bi de anlamadığım yeni evlisiniz ayağınızın dibinde deniz var iki senedir deniz kıyısında dolaşmaya bile gitmemişsiniz. Alışveriş ayrı bir olaymış. Tamam hayat gezmek tozmaktan ibaret değil ama sizin gibi çiçeği burnunda Çekirdeksiz bir çift gezmeli hayatın tadını çıkarmalı haftasonu iş stresini atıp yeni haftaya hazırlanmalı. Ben yapamazdım böyle heralde. Bence bebek için çok daha fazla düşünün. Bebek doğunca sorunlar puff olup yok olmayacak. Aksine çoğalacak. Dünya çiftler anlaşabiliyorsa bebek getirmek için Güzel bir yer.
Bu ayrı bi vaka demekki , bence de öyle buraları gördükten sonra hala oraya gitmeyi istemek .istiyo ki kapanalim bağ bahçe anne baba çocuklar yeter. Bense hayatın tadını çıkarmak istiyorum. Iki yıl oldu burdayız BIR KERE BILE deniz kıyısına gitmedik benim onlarca söylenmeme rağmen. Gerçi balayina bile goturmeyen adamdan ne bekliyorum ki amaaaan ben de hayal kurmucam artık

Balık burcuyum:110: çok zor duygusallık . Inşallah çıkar yol buluruz ben de çok isterim fakat şu var ki o ömür boyu Memleketim demekten vazgecmicek gibi geliyor, birgün memleketinden bahsetmedigi gün yok . Erkek kardeşimle konuşuyo şimdi kapıdan dinledim " ablanı ikna edemiyoruz gitmeye ya orası söyle güzel böyle güzel bağ bahçe var ohh" diyor ya sanki çok ısrar etmiş gibi çok ısrar etmediki bana . etse de hayal kırıklığına ugrucak belki ondan. Ya ben bu yaştan sonra bağ bahçeye hayvanlar a bakmakla ömrümü gecirmek istemiyorum ya hiç bakmamisim ömrümde çapa yapmamisim. Kaç kere konuştum ben koy islerini sevmiyorum anlamıyor anlamıyor kardeşim yicem kafayi

tarla ,bahçe mi :110::110: Ayyyyy çıldırcam ...Valla benim de arayasım geldi eşinizi :KK12:
Tabii ki ümidim iki söyleyip unutması ,ama şöyle güzel olur ,böyle rahat ederiz falan filan bunlara inanmayın ..O zaman köy kızı alsaymış ,iki de inek bağlasaymış tövbe yarabbim ..
Bağ ,bahçeymiş pehhh:63:

Bu ayrı bi vaka demekki , bence de öyle buraları gördükten sonra hala oraya gitmeyi istemek .istiyo ki kapanalim bağ bahçe anne baba çocuklar yeter. Bense hayatın tadını çıkarmak istiyorum. Iki yıl oldu burdayız BIR KERE BILE deniz kıyısına gitmedik benim onlarca söylenmeme rağmen. Gerçi balayina bile goturmeyen adamdan ne bekliyorum ki amaaaan ben de hayal kurmucam artık

siz severek mi evlendiniz ? Neden deniz kenarına gitmiyor bu adam ,o denizi görmek için millet her yıl yurtdışından geliyor da ..Ne yapıyor tatillerde ,göbeğini kaşıyıp,tv mi seyrediyor ..Siz hiç bir çay içmeye gitmediniz mi ? Yemek için özel bir yere :KK43:

Henüz evliliginiz cok yeni.evlenmeden once nekadar flört ederseniz edin evlilik baska birsey evlenmeden once sadece ikiniz varsiniz sonra ise heriki tarafin ailesi cevresi birsürü farkli etken istekler.bence sizin sorununuz evlenmeden önce birtakim seyleri acikca konusmamis olmaniz ayrica esinizde sanirim biraz cocuk ruhluki hemen iletmis yasadiginiz seyleri. Bence bu konuya fazla takilmayin öyle problemler varki evlilikte. Ayrica oyle hemen pat diye düzen bozulmuyor. esiniz orada ne yapacak isi varmi hazir siz nasil tayin olacaksiniz gibi..bence akilli bir kadin kocasini nasil ikna edecegini bilir yada zamanla ögrenir:)öyle ayri ayri odalarda oturacaginiza gururunuzu birkenara atin ve gidin kocaniza sarilin güzel seyler söyleyin duygularinizi tatlilikla anlatin.belliki birbirinizi cok seviyorsunuz oda kayitsiz kalamaz evliliginizin bu en guzel gunlerini böyle seylerle harcamayin. birde üstüne cocuk düsünüyorsunuz çok ararsiniz bu günlerinizi çocuk olunca.

tarla ,bahçe mi :110::110: Ayyyyy çıldırcam ...Valla benim de arayasım geldi eşinizi :KK12:
Tabii ki ümidim iki söyleyip unutması ,ama şöyle güzel olur ,böyle rahat ederiz falan filan bunlara inanmayın ..O zaman köy kızı alsaymış ,iki de inek bağlasaymış tövbe yarabbim ..
Bağ ,bahçeymiş pehhh:63:
Öyle .doğru söze hacet yok. Madem öyle, öyle yapsaydi. Dengesiz midir nedr

Son düzenleme:
siz severek mi evlendiniz ? Neden deniz kenarına gitmiyor bu adam ,o denizi görmek için millet her yıl yurtdışından geliyor da ..Ne yapıyor tatillerde ,göbeğini kaşıyıp,tv mi seyrediyor ..Siz hiç bir çay içmeye gitmediniz mi ? Yemek için özel bir yere :KK43:
Canım gittig imiz yerler burada bir park var orası,arada sırada çarşıda dondurma veya tatlı yemeye gideriz. Bunun haricinde hicbiyer. izmirde gezilecek okadar çok şey varki, biz kere izmir saat kulesine gittiniz mi diye bir sor goturmuyor ki . gezmeye merakı yok ama ben istiyorum diyedemi gitmez insan. Varsa yoksa memleket tarla bağ bahçe özlemi dinleyip orda hayallere geziyor onları anlatıyor öyle mutlu oluyor

Evet severek evlendik hala da seviyoruz ama kavga ettik mi çok fena oluyor böyle. Birde çözülmesi zor sorunlar olunca

Henüz evliliginiz cok yeni.evlenmeden once nekadar flört ederseniz edin evlilik baska birsey evlenmeden once sadece ikiniz varsiniz sonra ise heriki tarafin ailesi cevresi birsürü farkli etken istekler.bence sizin sorununuz evlenmeden önce birtakim seyleri acikca konusmamis olmaniz ayrica esinizde sanirim biraz cocuk ruhluki hemen iletmis yasadiginiz seyleri. Bence bu konuya fazla takilmayin öyle problemler varki evlilikte. Ayrica oyle hemen pat diye düzen bozulmuyor. esiniz orada ne yapacak isi varmi hazir siz nasil tayin olacaksiniz gibi..bence akilli bir kadin kocasini nasil ikna edecegini bilir yada zamanla ögrenir:)öyle ayri ayri odalarda oturacaginiza gururunuzu birkenara atin ve gidin kocaniza sarilin güzel seyler söyleyin duygularinizi tatlilikla anlatin.belliki birbirinizi cok seviyorsunuz oda kayitsiz kalamaz evliliginizin bu en guzel gunlerini böyle seylerle harcamayin. birde üstüne cocuk düsünüyorsunuz çok ararsiniz bu günlerinizi çocuk olunca.
Benim yaşadıklarımı herkes örnek alsın , herseyi ince ayrıntısına kadar düşünün. Ben evlenmeden önce çok sordum kendisine o ise oluruna bıraktı hep ,düşünmedi ne yapacağımızı ben de sorduğumla kaldım hep. Ince düşünen biriyim de

Is bulacaklar , bulamazsa da en kötü hayvancılık yapacakmis. tanınan bi aile olduğuna güveniyor is konusunda. Kendi işini kurmayı da düşünüyor bir yandan

Off hayvancilik mi. eşinin penceresinden bakmaya calisirsak belliki esin oralara alisamamis ama bu durumu önceden düsünüp seni bu zor duruma sokmamaliydi olabilecekler konusunda seni bilgilendirmeliydi.eger sana ısık tutacaksa bende imkanlari genis biryerden kısıtli biryere evlenerek geldim ancak esimle bukonuyu konusmustuk öncesinde. ona rağmen zaman zaman pekcok sıkıntı yasadim halada yasıyorum ilk baslarda özellikle cok yasadim.ama esim hep destek oldu. bence sen neye tahammul edebilecegini yada edemeyecegini iyi hesap ederek ve bu durum olusmadan birsekilde önleyerek yoluna devam etmelisin.bu surec te birbirinizi yipratmadan ağir sözler sarfetmeden olmali.Allah yardimcin olsun inş.

Eşin senin üzerinde hakimiyet kurmuş fena halde, sorun bunun farkında olmaman. Denizi olan bir yerde yaşıyorsun ve hala gitmedin, alışveriş yapmak istiyorsun saçma bir tepki ile karşılaşıyorsun. Eşin senin durumunu düşünmeden seni kendi köyüne sürüklemeye çalışıyor ve korkarım ki kabul edeceksin çünkü evliliğin alttan almak olduğunu sanıyorsun. Senin yaptığın emek vermek değil taviz vermek, haklarını savunamıyorsun boyun eğiyorsun, böyle sürmez ki.

Daha oturmamış bir evlilik var ortada ve çocuk düşünüyorsunuz. Ciddi manada silkelenip kendine gelmen lazım senin. Okumuş mesleğini eline almışsın, bu kadar pasif olursan ezilirsin. Biraz dişini göster yahu, inan bana bu kadar taviz ile sonra zararını sen göreceksin çünkü bunlara verdikçe verirsin ama karşılığını asla göremezsin.Sonra bir gün canına tak eder sert çıkarsın bir bakmışsın o çok güvendiğin sevdiğin eşin umursamıyor ne seni ne çocuğunu.

Böyle olsun istiyorsan aynen devam, ama ben yerinde olsam mevzular büyüyüp kavgalara dönüşmeden yavaştan direnç göstermeye başlarım. Sınırlarını göster, evliliğin tek kişiden ibaet olmadığını ortak karar alınması gerektiğini ve daima onu mutlu etmek amacıyla sadece onun aldığı kararları uygulamaya geçirmeyeceğinizi anlasın.

Biraz sert olmuş olabilirim ama ben bu filmi daha önce başkalarında gördüm, bu yüzden adımlarını dikkatli at.

Bosan bosan durdugun kabahat zaten ya ne kadar kolay olmus bosanmak shic kusura bakmayin bende kadinim kendimi sizin yerinize koyuyorum esimde zaman zaman kizar bagirir cagirir ama bosanmak hic aklima gelmez ne var ki bunda bugun sabah kalkin guzel bi kahvalti hazirlayin guzel guzel giyinin ve konuya baslayin ama sakinliginizi koruyun birakin esiniz ailesinr degil sizi size sikayet etsin ve her zaman olumsuzu gormeyin

İğneyi bilemiycem ama kıyafet işi önemli.
Sen çalış kazan ama üstüne hiçbişey alama?
Bu yaşlara bu hayata bidaha gelmiyeceksin ne istiyosan onu al giy onu ye orada yaşa.

X