• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiçbirşeyden memnun değilim :S

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
98
39
Ortalama bir hayatım var yani ne çok zenginim ne de fakirim ancak hep içimde en iyisini almak en iyi yerlerde oturmak en lüks şeyleri kullanmak gibi bir his oluştu sanki öyle olmazsa olmaz gibi evlenmeden önce böyle değildim ama sonra bi hastalık gibi bu hırslar içimi kemirmeye başladı :( belki çoğunuz kızacaksınız ama bu böyle.
Belki bulunduğum çevreden belki de benden dolayı oluyordur bilemiyorum.
Sanki herkes bana karşıymış gibi herkes beni kandıracak mış gibi geliyor.Eşim bana bağlı olmasına rağmen beni bırakacak aldatcak vb. safsatalar yaşıyorum işte böyle bir buhrandayım umarım çabuk çıkarım:47:

Öncelikle Allah yardımcın olsun ablacım. Evli olduğuna göre benden yaşça büyüksündür. aynı sorun bendede var hiçkimseye güvenemiyorum hep bir şüphe,kuşku,sevgilimin beni deli gibi sevdiğini biliyorum ama yinede aldatcakmış gibi hissediyorum,4 yıldır can ciğer olduğum arkadaşlarımdan 1 tanesi bana bi yanlış yaptığı için herkese sırtımı döndüm kendimden baska kimseye güvenemiyorum.Herkes arkamdan vurcakmış gibi geliyo hep çok kötü bişey seni anlayabiliyorum :/ nasıl düzelceğimide bilmiyorum 3-4 aydır böyleyim umarım ikimizde en kısa zamanda düzeliriz :/

Bunu yaşayan birçok kişi vardır eminim. Annemde bir aralar bayağı kuruntu yapıyordu. Ondan biliyorum.:31:

mutlaka bazı dönemlerde insanlar kendilerini kötü hisseder. birazcık kendine zaman tanı canım söylediğin gibi çevresel olaylar,kişiler de insan hayatında önemli yer ediniyo buna göre de istekler arzular değişiyo ne güzel sana ki bunun farkındasın ve önüne geçebilirsin..

Back