• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir yere yerleşemeyenler varmı?

Ya çok şaşırıyorum hala da şaşırmaktayım nasıl oldu anlamadım arkadasım 20bininciydi pdr yazmıstı çok ama son tercihi niğde sınıf öğretmenliği o geldi diğer bir arakdasımda 27 bininciydi onada rize sınıf öğretmenliği geldi yine son tercih nedir bu ya kılavuz tamamen yalan oldu !

kesinlikle benim arkadaşım da benimle aynı bölümü istiyordu ve dersane hocası kesin gelir demişti puan ve başarı sırası olarak da aramızda pek fark yoktu ama o hiç bi yere yerleşemedi nasıl oldu ben de anlamadım :gitme:

kesinlikle benim arkadaşım da benimle aynı bölümü istiyordu ve dersane hocası kesin gelir demişti puan ve başarı sırası olarak da aramızda pek fark yoktu ama o hiç bi yere yerleşemedi nasıl oldu ben de anlamadım :gitme:

Üff bu çok kötü işte arkadaşın adına üzüldüm (:

ben de çok üzüldüm,bütün sene birbirimize moral verip birlikte okumayı hayal etmiştik,umarım ikinci tercihlerde olur bi yer.

duyduğuma göre de çoğu kişi açıkta kalmış,güya bir sürü kontenjan açılmıştı

benim arkadaşımda hiç bir yere yerleşemedi malesef. kazanamama ihtimalini hiç düşünmemiştik bile. umudumuz ikinci tercihlere kaldı artık.

Ya çok şaşırıyorum hala da şaşırmaktayım nasıl oldu anlamadım arkadasım 20bininciydi pdr yazmıstı çok ama son tercihi niğde sınıf öğretmenliği o geldi diğer bir arakdasımda 27 bininciydi onada rize sınıf öğretmenliği geldi yine son tercih nedir bu ya kılavuz tamamen yalan oldu !

Bende aynı şoku yaşıyorum canım. Çanakkale Kocaeli İzmir İst Eskişehir falan sınıf öğretmenlikleri yazmıştım. En sona da Edirne yazdım. Dedim tutmaz en sonuncu tercihim. Hiçte istekli değildim. Ama bu sabah bi baktım resmen son tercihim tutmuş. Ne kılavuzz ne geçen seneki sıralamalar hiç biri doğru çıkmadı..

canım sanırım şuan herkes aynı şaşkınlığı yaşıyo.. benimde puanım iyiydi tercihlerim istanbul ,ankara,izmir,eskişehir,bursa falandı ama rehber hocam kılavuzdaki başarı sıraları yanıltacak kendini riske atma dedi puanımdan çok düşük ve başarı sıramdan çok yüksek yani 33 bindeyken 62,53,46 binlik yerleri yazdım ama yinede içim rahat etmeyince son dört tercihimden ikisi afyondu diğer ikiside erzincandı nede olsa diğerleri kesin gelir diyodum ama afyonkocatepe- türk dili ve edebiyatını kazandım hala şaşkınım son anda yazmıştım afyonu sevindem mi üzülsem mi bilemedim yazmasaydım ya erzincan gelecekti ya da açıkta kalacaktım ... bu sene napmaya çalışıyolar anlamış değilim kılavuza güvenipte tercih yapan arkadaşlarımdan çoğu yerleşemedi :(((

yerleşemeyenler adına üzüldüm.
ben tercih kılavuzunu almadım.dersaneye gittim.geçen seneki başarı sıralarına göre yaptık tercihimi.çok şükür 1.tercihimde geldi.dersane hocam kılavuza kesinlikle güvenme demişti zaten.alıp bakmaya bile gerek duymadık
allahım herkesin gönlüne göre versin

kızlar kazanamayanların adına üzüldüm gerçekten..
hemen yüklenmeyin kendinize önce bir dinlenin kafanızı toplayın...
ben bu senenin klavuzundan yaptım ve tam da yaptığım gibi oldu tuttu hatta benden çok az sıralaması yüksek olan bir yer tuttu yani ben bir aksilik yaşamadım..
ama arkadaşım kesin diğerleri tutar diyorduk en sonuna bir tercih daha ekledik ne olur ne olmaz diye o tuttu yani...
çok ilginç hiç kaznamaz dediğim arkadaşlarım yerleşmiş :bbo:

Bende aynı şoku yaşıyorum canım. Çanakkale Kocaeli İzmir İst Eskişehir falan sınıf öğretmenlikleri yazmıştım. En sona da Edirne yazdım. Dedim tutmaz en sonuncu tercihim. Hiçte istekli değildim. Ama bu sabah bi baktım resmen son tercihim tutmuş. Ne kılavuzz ne geçen seneki sıralamalar hiç biri doğru çıkmadı..

Böyle olunca insan düşünmeden edemiyor son tercihe onuda yazmasaydım açıkta mı kalacaktım ? Ama kısmetin önünede geçilmiyor işte canım.. Ya sistem yeni, tam oturmamış bu da bize denk geldi hayırlısı diyorum...

canım sanırım şuan herkes aynı şaşkınlığı yaşıyo.. benimde puanım iyiydi tercihlerim istanbul ,ankara,izmir,eskişehir,bursa falandı ama rehber hocam kılavuzdaki başarı sıraları yanıltacak kendini riske atma dedi puanımdan çok düşük ve başarı sıramdan çok yüksek yani 33 bindeyken 62,53,46 binlik yerleri yazdım ama yinede içim rahat etmeyince son dört tercihimden ikisi afyondu diğer ikiside erzincandı nede olsa diğerleri kesin gelir diyodum ama afyonkocatepe- türk dili ve edebiyatını kazandım hala şaşkınım son anda yazmıştım afyonu sevindem mi üzülsem mi bilemedim yazmasaydım ya erzincan gelecekti ya da açıkta kalacaktım ... bu sene napmaya çalışıyolar anlamış değilim kılavuza güvenipte tercih yapan arkadaşlarımdan çoğu yerleşemedi :(((

Ah be canım senağlama Böyle mağdur ettiler işte bizi valla şu mübarek ayda ösym ne ahlar vahlar aldı bilemeyecem tabi kimisi mutlu onlara birşey diemem tamam çalışmışlar emeğinin karşılığını almışlar tebrikler onlara ama şu öğrenci bu bölüme gider dediğimiz çok düşük bi yer ve istediği bölümden daha düşük bir bölüme gitti kaldıki sıralamalarıda çokta iyiyken... Taban puanlar baya baya bir yükseldi umarım seneye bunları yaşamayız..

bna da %90 gazı unv olur dedıler basarı sıralamamın 4000 sıra altındaydı

ve bn basarı sıralamamın 20 bın altındakı kocaelı unv kazandım.sevınsem mı uzulsem mı

bılmıyorum

Back