Hiçbir yerde iş bulamamak

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
979
1.724
63
Merhaba konuyu kısaca açıklıyorum İngilizce öğretmenliği mezunuyum alanımda iş bulamadım hadi dedim kasiyer olurum markette mağazada çalışırım en kötü bir tanesi bile işe almadı .Dedim peki fabrikaya girerim mavi yaka olurum yine bir tanesi bile dönmedi geri .Neden böyle ki Ben napıcam

Merhaba ben havacılık yönetimi okudum iş başvurularına bakarken bölüm fark etmeksizin iyi ingilizcesi olana güzel pozisyonda iş ilanları görüyorum havalimanlarında. Tek sorun vardiyalı sistem ama parası işin hakkını veriyor. Başvurulara sık sık bakın özellikle antalyada çok fazla başvuru açıyorlar. Hosteslik demiyorum bu arada yer hizmetleri için diyorum bi bakın derim

Merhabalar cevap verdiğiniz için sağolun .O tarz işleri bulmak için ne yazmam gerekiyor ki brn daha önce hiç karşılaşmadım küçük bir şehirde yaşıyorum

Merhabalar cevap verdiğiniz için sağolun .O tarz işleri bulmak için ne yazmam gerekiyor ki brn daha önce hiç karşılaşmadım küçük bir şehirde yaşıyorum
Kariyer.net e havalimanı yer hizmetleri iş başvurusu yazın. Bazen istenen özelliklerde sadece lise mevzunu iyi derecede ingilizce bilen yazıyor(iyi derece de b2 falan yani) gecen gördüm bir ilan üniversite mezunu iyi derecede ingilizce bilen çalışan arıyorlardı. Zaten bu işte olduğum için biliyorum ki çalışkanların belki %70 i havacılık okumayan insanlar. Kimisi torpil ama çoğu da iyi ingilizce bildikleri için işe alınan insanlar. Havalimanları özellikle nisan ve mart ayında alım yapıyor. Yani tam bu aralar sürekli sayfa yenileyin. Eğer düşünürseniz iyi ingilizceniz de vardır diye düşünüyorum sürekli hostes alımı da yapılıyor yine şart iyi ingilizce. Boy kilo ve bir miktar da bakim makyaj istiyor o şekilde başvuran hostes olan arkadaşlarım da oldu.

Kac mezunusunuz ? Yeni mezunsaniz denetim firmalarina da basvurabilirsiniz. Ingilizce bilen personel,asistan ariyor hepsi. Cok yogun calisirlar ama gelecegi parlaktir. Ilanda alan konusunda ekonomi yazsa bile cok umursamayin basvurun.

Markete girecekseniz File markete ve migros'a basvuru yapin. Digerleri kolelik sistemi. birden cok basvuru yapin. Utanmayin basvuru yaparken ise cok ihtiyacinizin oldugunu belirtin. Kpss'ye girip ayrilacaginizi dusunuyorlardir. Ayrilacaksaniz bile bunu belirtmeyin. Universite okudum ama alanimla ilgilenmiyorum deyin ya da havalimani yolcu hizmetlerine basvuru yapin ozellikle celebi ve havas daha kolay alim yapiyor

Onu ben de istiyorum 1 yildir havalimani guvenligiyim ingilizcemi bunun icin gelistiriyorum yolcu hizmetleri icin celebi ya da havas dusunuyorum universiteyi daha bitirmedigim icin ama ya almazlarsa mevcut isimde mutsuzum bu tip isin alternatifi ne olabilir acaba alinma sansini artirmak icin ne yapabiliriz

Öğrenci konumunda olsanız dahi çelebi özellikle alıyor çalışan. İngilizce referans ve görsel önemli inanın sırf kilim kıyafetten elenenler oluyor iş görüşmesine giderken de özenli giderseniz sizi almamaları için bir sebep olmaz

Cok tesekkur ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…