Hiçbir sorun yokken hamile kalamadim

Kizlar eşimde de bende de bir problem yok ama 6 aydır hamile kalamadim çok stresli bir insanım sizce stresten mi bu süreci yaşayan varsa ya da bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ben de 1 sene hamile kalamadım. Ve gercekten anlamda takimti haline getirmeyi birakip asla dusunmedim hep baska seylerle ugrastim. Hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim. Yani oyle kafamdan cikardim ki adet gunumu bile unuttum. Adet takvimime baktim 1 hafta gecmisti. Test yaptim ve ogrendim. Cok sukur oglum 5 yasinda. İnan stres her seyin basi. Tecrubeyle yasadim bunu. Once kafani rahatlat ve akisina birak. Allahin izniyle olur insallah

Ben de 1 sene hamile kalamadım. Ve gercekten anlamda takimti haline getirmeyi birakip asla dusunmedim hep baska seylerle ugrastim. Hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim. Yani oyle kafamdan cikardim ki adet gunumu bile unuttum. Adet takvimime baktim 1 hafta gecmisti. Test yaptim ve ogrendim. Cok sukur oglum 5 yasinda. İnan stres her seyin basi. Tecrubeyle yasadim bunu. Once kafani rahatlat ve akisina birak. Allahin izniyle olur insallah
Haklısın canım ama çok takıyorum nasıl kafamdan atacagimi bilmiyorum

İnan kimi gorsem hamileydi. Hic unutmuyorum bi gun yolda giderken bi kedi gordum oda hamileydi😂 kendi kendime dedim ki Allahim sen bilirsin elbet ama bu kedi bile hamile ben ise hamile kalamiyorum. Sonra dusundum. Bir bitkiye bile can veren Alllahin elbet bildigi vardir. Verip vermedigin her sey icin sukurler olsun Allahim dedim. Hep sukrettim tevekkul etim. Boylece stresten uzaklstim ve nasip oldu sukur. Yani demem o ki her seyin iyisini Allah bilir. Her sey onun kudretin de. Hayirlisini isteyip Allaha teslim olmak yeter. ❤️

Back