• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir Problem Olmayıp Hamile Kalan Varmı ?

buket1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
34
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar
3 yıldan beri korunmuyorum. Bütün tetsler yapıldı bir sorun yok eşimdede bendede ve 2 defa aşılama oldum ondada sonuç başarısız çıktı. Merak ediyorum benim gibi problem olmayıp sonradan hamile kalan var mı ?

cnm ben 2.bebeğime korunmasız geçen 3 yılın ardından kavuşabildim.1 sene dr a gitmedim bekledim.daha sonra sorunmu var acaba diye dr yolunu tuttuk.hormon tahlilleri,rahim filmi eşimin tahlilleri derken herşey şükürki normal çıktı.daha sonrada aylarca yumurta takibi yapıldı.dr a git gel bi hal oldum.sonrasında farkettimki ben bu durumu kendime epeyce sıkıntı yapıyorum.ne zamanki vakti gelince, rabbim ol deyince olacak diye gerçek manada kendimi rahatlattım ve kafama takmamaya başladım o zaman hamile kaldım.sana tavsiyem stress yapma .şükürki sizdede bir problem yokmuş.vakti geldiğinde bebeğin sana süpriz yapacaktır inş.:emir_bebek:opuyorumnanaktan

yok aslında ilk zamanlar kafama takmadım 1 yıl sonra doktora gitmeye başladığım zaman epey takmıştım doktor tüp bebek dedi artık hayırlısı ama bu durumda alon varmı onuda merak ettim bir problem olmaması aslında problemmiş çünkü doktorun yapacak birşeyi kalmıyor bu durumda :(

merhaba bizde 4 yildir korunmuyoruz,doktorlar sebepsiz dediler ama aciklanamayn sebepten dolayiymis,2 aysonra tupbebek icin randevu aldik daha beklemeye gerek yok sanirim,moralini bozma bide tupbebek deneyin insallah olur

aynen canım bende 3 yıl evliyim hiç korunmadık eşimde bende de hiçbir problem yok fakat gebelikte yok son 3 aydır takmış durumdayım ondan önce şu gün bu gün bile bilmezdim öyle rahattım doktorum doğal yolla gebe kalabilirsin yaşın daha 23 hemen aşılama tüp bebeğe bağlamayalım dedi.
bende yumurtlama günlerine göre ilişkiye giriyorum ama yok olmuyor olmuyor.
bence hiç sorun olmaması en büyük sorun.

senın gıbı olan cok ınsan var canım buna sebepsız yanı acıklanamayan ınferlıtıle(kısırlık) denılıyor
eger cok kafaya takıorsan rahat olmaya bak bıraz
hayırlı zamnda bebegıne kavusman dılegıylen ınş

Back