amin canım inşallah..olmasa da sakın üzülme..annem 9 yıl sonra beni doğurmuş..Rabbim hayırlısını versin..sağlıcakla kal..Kizlar bir yillik evliyim 36 yasindayim.eger hayirli olacaksa cocugum olsun istiyorum. Adet gunume 3 gun var ve ne adet olacagina dair nede hamile olduguma dair hicbir belirtim yok. Insallah hamileyimdirde bende burdan HAMIIILLLEEYYYIMMMM DIYE BAGIRIRIM. YÜCE RABBIM TÜM ISTEYENLERE VERSIN INSALLAH.
Hadi ya nasil hamile kalmis yapmismi birseyleramin canım inşallah..olmasa da sakın üzülme..annem 9 yıl sonra beni doğurmuş..Rabbim hayırlısını versin..sağlıcakla kal..
bu arada..ben henüz üniv.de öğrenciyken çok genç yaşta evlendim..okulum bitene dek kesinlikle bebek istemiyordum..diş ağrısıyla doktora gittim 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim..:)..şimdi 19 yaşında bir oğlum var..bazen kardeşim sanıyorlar..Kizlar bir yillik evliyim 36 yasindayim.eger hayirli olacaksa cocugum olsun istiyorum. Adet gunume 3 gun var ve ne adet olacagina dair nede hamile olduguma dair hicbir belirtim yok. Insallah hamileyimdirde bende burdan HAMIIILLLEEYYYIMMMM DIYE BAGIRIRIM. YÜCE RABBIM TÜM ISTEYENLERE VERSIN INSALLAH.
Hic belirtin olmadimi anlamadinmibu arada..ben henüz üniv.de öğrenciyken çok genç yaşta evlendim..okulum bitene dek kesinlikle bebek istemiyordum..diş ağrısıyla doktora gittim 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim..:)..şimdi 19 yaşında bir oğlum var..bazen kardeşim sanıyorlar..
o zamanlar tabi teknoloji bu kadar ileri değil..bir umut yurtdışına işçi olarak gitmişler..iş bulduk..yerleştik derken 2 ay geçmiş tabi..doktora gidelim derdimiz anlatalım artık demişler..doktora gittiklerinde annem bana 1 aylık hamileymiş..:)..veren Rabbim zamanı geldiğinde veriyor yani..dedim ya olursa çok sevinirim..ama olmazsa da sakın ama sakın üzülme..zamanı gelmemiştir daha de ve iste..Hadi ya nasil hamile kalmis yapmismi birseyler
evlilik okul derken koşturmacadan zaten adetlerim çok düzensizdi..hiç belirti olmadı..sadece dişlerim sızlıyordu çok fazla..o kadar..Hic belirtin olmadimi anlamadinmi
Adetleri duzensiz olanlar daha cok hamile kaliyor cunku plan program yapamiyorlar bu yuzden denk geliyor.benim duzenlidir şaşmaz.adetimin 11.ci gunu yumurtlama oluyom galiba calisiyoz denk gelmiyor niye cunku biz istedigimizde degil Allah istediginde olacakevlilik okul derken koşturmacadan zaten adetlerim çok düzensizdi..hiç belirti olmadı..sadece dişlerim sızlıyordu çok fazla..o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?