• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hicbir belirtisi olmadan hamile oldudunu ogrenenler bizimlede paylasirmısınız

blgsdr

oğlum abi olmak istiyor
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
3.068
1.495
178
46
Kizlar bir yillik evliyim 36 yasindayim.eger hayirli olacaksa cocugum olsun istiyorum. Adet gunume 3 gun var ve ne adet olacagina dair nede hamile olduguma dair hicbir belirtim yok. Insallah hamileyimdirde bende burdan HAMIIILLLEEYYYIMMMM DIYE BAGIRIRIM. YÜCE RABBIM TÜM ISTEYENLERE VERSIN INSALLAH.

Kizlar bir yillik evliyim 36 yasindayim.eger hayirli olacaksa cocugum olsun istiyorum. Adet gunume 3 gun var ve ne adet olacagina dair nede hamile olduguma dair hicbir belirtim yok. Insallah hamileyimdirde bende burdan HAMIIILLLEEYYYIMMMM DIYE BAGIRIRIM. YÜCE RABBIM TÜM ISTEYENLERE VERSIN INSALLAH.
amin canım inşallah..olmasa da sakın üzülme..annem 9 yıl sonra beni doğurmuş..Rabbim hayırlısını versin..sağlıcakla kal..

bu arada..ben henüz üniv.de öğrenciyken çok genç yaşta evlendim..okulum bitene dek kesinlikle bebek istemiyordum..diş ağrısıyla doktora gittim 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim..:)..şimdi 19 yaşında bir oğlum var..bazen kardeşim sanıyorlar..

bu arada..ben henüz üniv.de öğrenciyken çok genç yaşta evlendim..okulum bitene dek kesinlikle bebek istemiyordum..diş ağrısıyla doktora gittim 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim..:)..şimdi 19 yaşında bir oğlum var..bazen kardeşim sanıyorlar..
Hic belirtin olmadimi anlamadinmi

Hadi ya nasil hamile kalmis yapmismi birseyler
o zamanlar tabi teknoloji bu kadar ileri değil..bir umut yurtdışına işçi olarak gitmişler..iş bulduk..yerleştik derken 2 ay geçmiş tabi..doktora gidelim derdimiz anlatalım artık demişler..doktora gittiklerinde annem bana 1 aylık hamileymiş..:)..veren Rabbim zamanı geldiğinde veriyor yani..dedim ya olursa çok sevinirim..ama olmazsa da sakın ama sakın üzülme..zamanı gelmemiştir daha de ve iste..

evlilik okul derken koşturmacadan zaten adetlerim çok düzensizdi..hiç belirti olmadı..sadece dişlerim sızlıyordu çok fazla..o kadar..
Adetleri duzensiz olanlar daha cok hamile kaliyor cunku plan program yapamiyorlar bu yuzden denk geliyor.benim duzenlidir şaşmaz.adetimin 11.ci gunu yumurtlama oluyom galiba calisiyoz denk gelmiyor niye cunku biz istedigimizde degil Allah istediginde olacak

Belirti belirti dedim al sana belirti.pembe lekem geldi.belim agriyor.adet olacam galiba.

Back