- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
-
Canım temmuz annesi aynı topikte uzun süre bebeklerimizi bekledik.. benimkiler ikiz olduğu için paylaşamama durumu bu boyutta değil ama aylarının gerektirdiği bir durum.. yapışıklık birkaç ay önce kızım da tavan yaptı ama şuan daha iyi oğlum da şu ara daha yoğun. Birgün her atraksiyonlari geçecek ve biz oh be bitti diyeceğizKızım 28 aylık. Mesela küçük kuzeniyle oynar. O gelse çoğu oyuncağını ondan sakınır. Oynasın dokunsun istemez. En sıkıldığı oyuncağı rica minnet vermiş olur. Ona gitsek orda gördüğü beğendiği oyuncağı alır elinde tutar. Kendisininmiş gibi. Oyun grubu tarzı bi yere gidiyor. Orda bi oyuncakla oynuyor olsun kenara koyduğu anda başka çocuğun eline geçse ağlar. Bu arada yukarıda yazdığım şeylerde de çok ağlıyor. Alıp götürcekler de bi daha vermiycekler gibi. Öyle ağlıyor. Ben ne yaptım da böyle bi huyu oldu acaba bu çocuğun?
Bu arada 1-2 aydır bana her zamankinden daha yapışık. Her gittiği yerde beni de istiyor. Normalde bunun 2 yaşla beraber yavaş yavaş azalması gerekmez miydi?
Ben dengeyi kuramadım heralde bişeyler oldu ama ne bilmiyorum.
Nasıl davranmalıyım bilen var mı?
Bizim kadar mıydı? İnşallah bizimki de geçer. Arka azılar da çıkıyor belki o da iyice arttırmıştır.Canım temmuz annesi aynı topikte uzun süre bebeklerimizi bekledik.. benimkiler ikiz olduğu için paylaşamama durumu bu boyutta değil ama aylarının gerektirdiği bir durum.. yapışıklık birkaç ay önce kızım da tavan yaptı ama şuan daha iyi oğlum da şu ara daha yoğun. Birgün her atraksiyonlari geçecek ve biz oh be bitti diyeceğiz
Benimkiler de seninki gibi insan yüzü görmedi. Tek artıları şu pandemi de ikiz olmaları oldu. Birbirine yettiler. Benimkiler insan görünce ağlıyorlardiBizim kadar mıydı? İnşallah bizimki de geçer. Arka azılar da çıkıyor belki o da iyice arttırmıştır.
Bizimki pek çocuk hatta insan görmeden büyüdü pandemi falan derken. Belki de ondan alışması biraz uzun sürecek. Kuzeni doğdu bize çok yakın oturuyorlar. Mesela o, mücadelenin içine doğduğu için heralde, pek de huysuzlanmıyor. Sizinkiler gibi. Çoluk çocuğu bol bi yerde olsaydık iyiydi ama kısmet artık:)
Aynen, topik mopik kalmadı galiba şu anKimse bişey yazmıyor diye girmeyi bırakmıştım ben.
Seninkilerden birinin gelişimi baya iyi gidiyordu galiba. Şu an nasıllar? Biz de şu paylaşımcılığı bi halletsek çok güzel olacak krizlerdeyiz hep
Maşallah ikisine de.Benimkiler de seninki gibi insan yüzü görmedi. Tek artıları şu pandemi de ikiz olmaları oldu. Birbirine yettiler. Benimkiler insan görünce ağlıyorlardi29 aylık olacaklar son bir yılı insan gördüler böyle böyle acildilar. Şuan ağlama yok. Gelecek yıl kreşe vereceğim. İyiler büyüyorlar evet oğlum gelisikliydi ama kizim yakaladı . Şuan ikisi de gelişim olarak iyiler. Kızın dil gelişimi bayağı iyi. Oğlan biraz yavan kaldı şükür yeni yeni cümle kurmaya başladı. Bayağı tedirgin olmuştum. Kıza bakınca oğlan bayağı geri kalmış gibiydi. Doktora bile götürdüm normal dedi.
Zamanla her şey daha iyi olmaya başladı ikiz bebekle bende bunu diyorsamMaşallah ikisine de.
Benimki de çok ağlardı. Son aylarda en azından ağlamıyor ama hemen de serbest dolaşmaya başlamıyor. Buna şükürKızlar heralde biraz daha yatkın oluyormuş. Benim kız da konuşuyor ama tanımayanlar pek anlamıyor. Bazen de çok hızlı konuşuyor hepten karışıyor:)) Düzelir heralde zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?