Hiç Uykum Yok

yalnız değilsin arkadaşım... hava ayınlanmadan gözüme uyku girmiyor.

sen niye uyumuyorsun.ben yalnızzım,sabahta geç uyandım die uyuyamıyorum.birazda korkuyorum.

normalde bende sabah geç kalkıyorum ama bu sabah az erken kalktığım için akşam üstü uyudum şimdi uykum gelmiyo. korkuyo musun neyden hayırdır???

normalde bende sabah geç kalkıyorum ama bu sabah az erken kalktığım için akşam üstü uyudum şimdi uykum gelmiyo. korkuyo musun neyden hayırdır???

yoo ölesine.yalnızken çok rahat uyuyamıyorum.tedirgin oluyorum.herşeye uyanıyorum.en ufak bi ses olmaya gelmiyoo :-) en iyisi uyumaamk..sabah uyurum daha iyi.10 defa uyanınca sersem gibi oluyorum

birkaç gündr bende böyle düzensizm ya aranızda modelist olan veya arkisi olan varmı etek elbisee dikmekk istiyorrummmmmm kim öğretir bana :KK43:((

birkaç gündr bende böyle düzensizm ya aranızda modelist olan veya arkisi olan varmı etek elbisee dikmekk istiyorrummmmmm kim öğretir bana :KK43:((

senden bizdensin :-)) ben anlamam öle şeylerden cnm.ama eğer senin içinde uygun olursa halk eğitimlerde bu tarz şeyler öğretiyorlarçhemde ücretsiz..

anladım neyse sabah olunca rahat rahat uyursun :) hasta olmayız inşallah vücudun dengesi şaşıyo artık :S

almulacım ben burda yeniyim ayrıcca hiç anlamam o işlerden :)

anladım neyse sabah olunca rahat rahat uyursun :) hasta olmayız inşallah vücudun dengesi şaşıyo artık :S

almula hoşgeldin :)

almulacım ben burda yeniyim ayrıcca hiç anlamam o işlerden :)

yaa evt vücut sapıtıyoo..benim gündüz iptal artık..hayır gelmez benden ölü gibi olurum.öğlene kadar uyurum sonra eşim geliyo zaten.akşamda erkenden uyurum heralde.ama 4 gün sonra gene aynıı :-(

aynı şekilde bende öyleyim. gece uykusu şart aslında. 1le 3 arası çok önemliymiş.

sen bu işlemi uğraşıyorsun almula yoksa merak mı ??

almula hoşgeldin :)

ee uyku yok evde dura dura kafayı yedm en azından bişilerle uğraşırsam uykymda düzelr pff sigarayıda kaçırdm bnmki oyucak bni sabah gene mi btrdn diye:KK70::KK70::KK70:
:KK53:

X