• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç umudum kalmadı artık...:(((

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
96
Zonguldak
kızlar bu ay da olmadı... :43: aylardır olmuyo zaten...artık uzmanlaştım adetime 5 gün kala vücut sıcaklığım düşmeye başlıyo tam 35.8 olunca adet oluyorum...uffffffffffffffffffffff...çok içim sıkılıyo hiç olmıcak galiba... :43: hayırlısı böyle demek ki...en kötü yanı da olmamasına rağmen sadece ben doktora gidiyorum, biraz hormon problemi vardı, halloldu...eşim hiç gitmedi ve gitmesi için ikna edemedim...utanırmış...10 yıl beklermiş daha iyiymiş...ben 10 yıl sonra menapoza girerim...çıldırıcam yaaaaaaaa...bu arada bir yılı geçti biz denemeye başlayalı...benim durumumda olan var mı...düşünme olur diyolar, 3 aydır hiç yoktu aklımda yine geldi... :14:

1 bucuk yıldır benımde olmuyor cocugum halende tedavı goruorum yumurta takıpıne gıdıorum catlama problemım varmıs ve onumuzdekı ay ılac ve ıgne olucm ınan takmıorum artık cunku olucgı varsada olmuyormus :( uzulme lutfennnn:14:

Son düzenleme:
ben yumurta takibi falan her şey yaptırdım,aylarca tek başıma doktora gittim, eşimde tık yok...takmıyodum aslında ama etrafımda tam 3 hamile var gördükçe tuhaf oluyorum...

ben yumurta takibi falan her şey yaptırdım,aylarca tek başıma doktora gittim, eşimde tık yok...takmıyodum aslında ama etrafımda tam 3 hamile var gördükçe tuhaf oluyorum...

aynen katılıyorum sana..

ve bende tek kendım bakınıorum esım özel hastanede calısıor ama sadece ben bakınıor ve kendım çaba gosterıorum ama doktor sperm testı fln ısterse ozmn yaparım dıor bızımde cocugumuz oluck bundan emınım zamanı var :6:

aynen katılıyorum sana..

ve bende tek kendım bakınıorum esım özel hastanede calısıor ama sadece ben bakınıor ve kendım çaba gosterıorum ama doktor sperm testı fln ısterse ozmn yaparım dıor bızımde cocugumuz oluck bundan emınım zamanı var :6:

doktor eşinde sperm testi yapsın ona göre hareket edelim dedi dersin eşine öle söle varıp doktoramı sorabilcek kuzum

kızlar bu ay da olmadı... :43: aylardır olmuyo zaten...artık uzmanlaştım adetime 5 gün kala vücut sıcaklığım düşmeye başlıyo tam 35.8 olunca adet oluyorum...uffffffffffffffffffffff...çok içim sıkılıyo hiç olmıcak galiba... :43: hayırlısı böyle demek ki...en kötü yanı da olmamasına rağmen sadece ben doktora gidiyorum, biraz hormon problemi vardı, halloldu...eşim hiç gitmedi ve gitmesi için ikna edemedim...utanırmış...10 yıl beklermiş daha iyiymiş...ben 10 yıl sonra menapoza girerim...çıldırıcam yaaaaaaaa...bu arada bir yılı geçti biz denemeye başlayalı...benim durumumda olan var mı...düşünme olur diyolar, 3 aydır hiç yoktu aklımda yine geldi... :14:

canım üzülme rabbim nasip eder inş. moralini yüksek tut sen biraz doktor isitio sperm testini ona göre hareket edelim dedi de sende

canım zaten doktor eşine bakmadan sana bişey yapmıcam artık dedi...gebeliğe engel bulamadı bende...eşime aylardır yalvarıyorum gitmiyo...:((

canım zaten doktor eşine bakmadan sana bişey yapmıcam artık dedi...gebeliğe engel bulamadı bende...eşime aylardır yalvarıyorum gitmiyo...:((

kadınalr nasıl caba gösteriyo ise oda biraz göstercek kusur sende sanmak kolay gelio kulağada öle kendisinde varsa die korkuyordur ama ikna et canım yada ne bilem otur ağla trip at:DD ikna olur ben cocuk isitiyorum belki sende de kusur yoktur sadece günleri tutturamıyoruz doktordan yardım alırız falan de allah kolaylık versin canım

bugün çoookk stresliydim ve yansıttım kendisine...o da ben uyurken netten araştırmış biraz bitkisel ilaç kullanmaya karar verdi çok şükür ama doktora gitmem diyo inatla...olsun bu da iyi...kür falan yapıcaz...:)

güzelim ihmal etme biran önce eşini ürologa gönder sipermiogram testi yaptır. bizim de 1.5 yıldır olmuyo eşimi en başta gönderseydim benim şimdi çocugum kucağımdaydı. o da ihmal etti gitmedi. spermiogram testinde sperm sayısı az çıktı. ilaç içiyo bakalım nolacak. bence elini çabuk tut..

benmde 8 ay olacak halen tık yok olmuyor yarın adet günüm dua ediyorum inşallah hamileyimdir die.10 gündür göğüs ağrısı çekiyodum bugün biraz azaldı sanki. anlamadım neden başka bi belirtide yok. umutla beklemek ve hüsrana uğramak çok zor arkadaşlar allah kimsenn umudunu boşa çıkarmasın.en kısa zamnda annelik duygusunu yaşarız inş.hamile birini görünce bnde bi tuhaf oluyorm öyle heves istek duyuyorum ki anlatamm :((

canım ben 16 ayın sonunda hamile kaldım.eşimin sperm testi ve benim bütün testlerim yapıldı benim eşim çok şükür sorun çıkarmadı.ama bizim sperm testini benim doktorum istedi yani ayrıca bir doktora gitmemizze gerek kalmadı hatta eşim doktorla hiç muhattap olmadı direk laboratuara gittik.ama düşünmemeye çalış ve hiçbirşey çıkamazsa bizim öyle olmuştu biraz daha süre tanı kendinize.ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktorum artık aşılamaya geçebiliriz dedi ama ben bir süre ara vermek istedim ve şaka gibi ama o ay hamile kaldım.inşallah isteyen herkese nasip olur tez zamanda

kızlar aman ha böyle şeyler söylemeyin lütfen. her an hayatta bizim için bi sınavdır.
Allah a bol bol dua edip onun bize uygun gördüğüne başımız gözümüz üstüne diyebilmeliyiz.

umudumuzu yitirmeyelim.

ben de bu gün aynı şeyleri düşündüm sonra kendime geldim. lütfen yeise düşmeyelim.

herşey en hayırlı zamanda olsun inşallah

Bu ay ben de çok hevesliydim. ama maalesef adet oldum :43: tuhaf olan vücut ısım hala 36.8 :44: neden düşmedi anlamadım bu ay ymrtlamadan 7 gün sonra ara kanama olmuştu yerleşme kanaması diye yorumlamıştım en iyisi umutlanmamak ve Allah'a bırakmak:50:

cnm 1 yıl geçmiş ondan eşini ikna et doktora git.. ha baktın kesinlikle gitmiyor sen yalnız git erkek gelmeden çatlama ignesi ve çeşitli yumurtlama için ilaçlar veriyorlar onları bi süre kullan yine olmazza eşin gidene kdr doktora sende birlikte olma:):) şaka şaka:) bence çatlama ignesi ve ilaçlar işe yarar bide öyle dene cnm..alahtan umut keislmez.. benim bi arkadaşım var evlilik öncesi birlikte oldu eşiyle ilk günden hamile kaldı neyse evlendi aradan 4 sene gecti ve bu 4 yılda korunmadı bebek istediler olmadı..yani belli olmuyor bu işler..istemedigin anda hop bebiş gelebilir yada çok istersin gec gelir..üzülme gercekten stres moral bozuklugu bebişin gelmesini engelliyor:(

Zaten stres her türlü hastalığa sebep oluyor :19: Rahat olmamız gerekiyor ama maalesef bazen insanın elinde olmuyor :50: Konu sahibi arkadaşım, açıkçası eşinin asla gitmem gibi şeyler söylemeye hakkı yok, iyi günde kötü günde beraber olmak üzere bir ömür boyu sürecek bi yola çıktınız. Bence aynen ona bu şekilde söyle, sen nasıl ki üzerine düşen herşeyi yapıyorsan, o da yapmalı. Önce testini yaptırsın, sonra yine bitkisel takviyelere başvursun isterse. Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun, bekleyen herkesle birlikte...

Canım merhaba bende geçen yıl hamileydim ama bebğimi kaybettim ve tam 1 yıldır nerdeyse uğraşıyoruz olmuyor bende senin gibi sadece kendim doktora gidiyorum hiç bir problem yok herşey yolunda yumurtlamaların yolunda falan diyo gönderiyor beni eve en son kontrolümde eşin bi sperm testi yaptırsın dedi olmuycak böyle falan dedi eşime söyledim grur yaptı bende bi sorun yok olsa hiç olmazdı falan dedi en sonunda zorla ikna ettim ve varis çıktı spermler müthiş düşmüş 70000 'du nerdeyse kısırlık sınırı acil ameliyat dedi ve 2 ay önce ameliyat oldu unutma eşine bunları anlat ki bi an önce doktora gitsin çünkü sonun'da allah korusun kısırlık var yani

Canım merhaba bende geçen yıl hamileydim ama bebğimi kaybettim ve tam 1 yıldır nerdeyse uğraşıyoruz olmuyor bende senin gibi sadece kendim doktora gidiyorum hiç bir problem yok herşey yolunda yumurtlamaların yolunda falan diyo gönderiyor beni eve en son kontrolümde eşin bi sperm testi yaptırsın dedi olmuycak böyle falan dedi eşime söyledim grur yaptı bende bi sorun yok olsa hiç olmazdı falan dedi en sonunda zorla ikna ettim ve varis çıktı spermler müthiş düşmüş 70000 'du nerdeyse kısırlık sınırı acil ameliyat dedi ve 2 ay önce ameliyat oldu unutma eşine bunları anlat ki bi an önce doktora gitsin çünkü sonun'da allah korusun kısırlık var yani

evet ya.anlatıyorum eşime burdan okuduklarımı zaten ben anlatmasam hiçbişey bilmiyo...nihayet yumuşatabildim biraz...bitkisel küre başladık 8- 9 ay denicez olmazsa doktora gidicez...şeytan vesvese verip duruyo bu arada, işlediğim günahların cezası mı bu diye...ne biliyim işte...

nesli cnm neyse eşin yumuşamış zaman dedigin hemen gecer tabi inş gerek kalmaz doktora gitmeye hamile kalırsın:)
bak bi örnek vereyim benim akrabanın komşusu var evlatlık edinmiş yıllarca bebegi olmadıgından.. kadın evlat edindikten bi kaç ay sonra hamile kalmış inan evlat edindigi çocuk haricinde iki tanede kendinin oldu.. nasip kimbilir nezamannnn..hayırlısı ile olsunda bekleyelim bşy olmas

Son düzenleme:
nesli cnm neyse eşin yumuşamış zaman dedigin hemen gecer tabi inş gerek kalmaz doktora gitmeye hamile kalırsın:)
bak bi örnek vereyim benim akrabanın komşusu var evlatlık edinmiş yıllarca bebegi olmadıgından.. kadın evlat edindikten bi kaç ay sonra hamile kalmış inan evlat edindigi çocuk haricinde iki tanede kendinin oldu.. nasip kimbilir nezamannnn..hayırlısı ile olsunda bekleyelim bşy olmas

aminnnn canım inşallah...bal damlıyor ağzından... :3:

Back