Hic ummadigim birine..

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Evet, hic ummadigim birine galiba asik oldum. Kendisi kuzenimin kuzeni olur . Yani cocuklugumdan bilirim onu. Ama 40 yil dusunsem ona bisey hissedecegim ihtimalini vermezdim. Gecen gece otururken birden bana uzun uzun baktigini farkettim. O andan itibaren aklimdan cikmamaya basladi. Bu kuzenlerime gelip 4_5 gun kalip gider. Bakislarini hep uzerimde goruyorum beni kac kez koruyorfalan filan. Buraya kadar guzel. Beni dusunduren tek tarafi teli elinden hic dusmuyo msj gelip duruyo, facede yabanci kizlari ekliyo, hatta ben bi hafta bekledim beni ekler diye ama adimi ben attim istegi ben yolladim.Bikerede oyun oynuoduk beraber sevgilin var mi diye sordum yok dedi ama kuzenim sonradan evet var dedi.Yani bi tarafi daha var bizim evr gelmek istedigini, profilime fotoma baktihini ve. Benim hakkimda konustugunu kuzenimden biliyorum. Benimle ilhili dusuncelerini hic kestiremiyorum. Ve niyeyse baska kizenim benle onun ciktigimizi dusunuyormus da nasil olurmus falan diye anlatiyodu. Kafam karisiyo..ogrenmek istiyorum

canım bu anlattıkların bana çok yakın geldiii dejavu oldumm :)
aynılarını bende yaşadım desem yeridir :) bende kuzenimin kuzeniyle çıkıyorum 23 yıldır görüyodum bebekliğimiz birlikte geçmiş birlikte videolarımz bile varmışş ama benim haberim yok büyüyünce hiç konuşmamıştık o kadar aynı ortamlara girdiğimiz halde neyse bi gün neslihan ablamın (kuzenim) nişanında beni görmüşş kuzenime oha oğlum bu kim falan demiş erkek kuzenimde yedirememiş herhlde de ki bozuk bi ses tonuyla teyzemin kızı demiş :S neyse zaten küçüklüğümden beri annesi anneme babama hep ben bu kızı alıcam alıcam derdiii dediğide oldu annesinin söylediğinden habersiz bana aşık olmuş herneyse sonra nişandan sonra kuzenim bana dedi böyle böyle düşünür müsün ablam çok sert tepki gösterdi kızın aklını karıştırma dediii ama benim aklıma takılmıştı bile çünkü çokta yakışıklı bende dikkatini çekmeyi istiyodum açıkcası sonraa bekledim bekledimm daha haber yollamadı Dayanamadım senin yaptığın giibi faceden ekledim sonra o gün bugundür bi bağlandık birbirimiize (allah bozmasın ınsallah) dahada kopamıyoruz eşim gibi görüyorum aramızda saygı sevgi bağı çok kuvvetli :) bide aynı sendeki gibi başlarda facende bisürü yabancıı kızz vardııı çok kavga ettik ama bigün ben hepsini sildim üşenmeyp sonrada o benim faceme kapattı hep ondan dolayı sorun yaşıyoduk ekleyenler yazanlar falan kıskanıyodu en iyisi ikisinide kapatalım dedim tamamen kapattık eylülde istemeye gelicekler inşallahhh :)

Son düzenleme:

Cok guzel bi hikayeniz var canim ya dilerim bir ömür mutlu olursunuz.Benim anlattiklatima benziyo gülesim geldo zaten. Ay insallah bizim sonumuzda sizinke benzer :))

Cok guzel bi hikayeniz var canim ya dilerim bir ömür mutlu olursunuz.Benim anlattiklatima benziyo gülesim geldo zaten. Ay insallah bizim sonumuzda sizinke benzer :))

Amin insallah canim :) hee bide niye sen eklemedin beni dedigimde sonradan cok dusundum senin cogu akrabanla ben kardes gibiyim hepsine yanlis yapmis olcaktim vazgecmistim ama iyikide sen ekledin dedi ve kaderimizde varmiski donduk dolastik birbibirimize geldik:) hatta bi gun ciktik ben korkumdan ayrildim ailelerimiz duyar diye sonra bana dedi aski yurek ister yurekli cesaretli degilsen askini savunamicaksan bastan hic kalkisma dedi tabi ben durur muyum dhaa cok etliklendim bi kac ay dusundum tekrar gorusmeye karar verdim ama nasil mutlu olmustu gorsen:) icimden bi ses sizinde evlilige kadar gidicek diyo yani bilmiyorum belkide yasadiklarimdan oyle hissetttim hakkinda hayirlisi olsun :)

Ya basta akraba aileyi hic dusunmrmistim oyuzden kendimi yiyip bitiriyodum,uzuluyodum hani . Sonra belki bundan dolayi yaklasmiyo bana diyorum. Umarim bu sebeptendir. Ilgisiolmamasindan cok daha iyi. Ama buraya geldigimizde guzel vakit geciriyoruz. Kuzenlerine bile bu kadar iyi davranmiyor. Bakislari yeter. Takildigim bi nokta kendisinin sevgilimyk demesi ama kuzenimin var demesi. Var ya agzindan bal damliyo ya bana cok moral veriyosun:) insallah soylediklerin cikar canim :))

inşallah canım :) bende onu demek istedim belkide uzaktanda olsa akraba diye çekinmiş olabilir bu yüzden kafası karışıktır belkide ama kuzeninin var demesine bende şaşırdım eğer kızsa aranızda bi şey olmasını kıskanıyo olmasın ya da gerçekten onu tanıdığından senden uzaklaştırmak istiyoda olabilir varsa çocuk niye gizlesinki he hadi gizliyo diyelim gizli bi ilişkiyi kuzenin nerden biliyo hadi sadece ona söyledi diyelim amacı ne olabilirki kuzeninin sana söyleyeceğini düşünemiyo mu

Ya soyle oldu bi gece facebookta kuzenimle mesajlarima bakiyoduk.Orda cocukla konustugumu gordu Slm Naber? Bukadar o da yanyana oturuyoduk nerdeyse birbirimizi cevrimici gorduk ondan galiba. Evet kiz kuzenm gordu konustugumuzu gulmeye basladi bi an senle onu ciktiginizi dusundum dedi guzel olurdu ama gerci onun sevgilisi var da sen ondan cok daha guzelsin faln diyodu kiskanma kesinlikle yok biliyorum. Hatta annem bile suphelendi ne bu samimiyet diye azarladi beni. Bakislarinin ve her iki lafinin birinde adimi soylemesinnden bana biseyler sorup durmasindan annem boyle dusundu.

belkide sana karşı bi şeyler hissettiğiden o kızdan ayrılmıştır kuzeninin haberi yoktur :s öylede olabilir canım neyse hakkında hayırlısı olsunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…