- Konu Sahibi istanbullu34
Evet, hic ummadigim birine galiba asik oldum. Kendisi kuzenimin kuzeni olur . Yani cocuklugumdan bilirim onu. Ama 40 yil dusunsem ona bisey hissedecegim ihtimalini vermezdim. Gecen gece otururken birden bana uzun uzun baktigini farkettim. O andan itibaren aklimdan cikmamaya basladi. Bu kuzenlerime gelip 4_5 gun kalip gider. Bakislarini hep uzerimde goruyorum beni kac kez koruyorfalan filan. Buraya kadar guzel. Beni dusunduren tek tarafi teli elinden hic dusmuyo msj gelip duruyo, facede yabanci kizlari ekliyo, hatta ben bi hafta bekledim beni ekler diye ama adimi ben attim istegi ben yolladim.Bikerede oyun oynuoduk beraber sevgilin var mi diye sordum yok dedi ama kuzenim sonradan evet var dedi.Yani bi tarafi daha var bizim evr gelmek istedigini, profilime fotoma baktihini ve. Benim hakkimda konustugunu kuzenimden biliyorum. Benimle ilhili dusuncelerini hic kestiremiyorum. Ve niyeyse baska kizenim benle onun ciktigimizi dusunuyormus da nasil olurmus falan diye anlatiyodu. Kafam karisiyo..ogrenmek istiyorum