• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket hiç tomografi çekindiniz mi?

hiç tomografi çektirdiniz mi?

• evet bir kez çektirdim .

OY: 2 28,6%
  • hayır hiç çektirmedim .

OY: 0 0,0%
  • iki yada üç kez çekindim .

OY: 4 57,1%
  • dörtten fazla .

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
96
Yer
İstanbul
merhaba hanımlar , biliyorsunuz ki modern zamanlarda saglıgımızı ,hayatımızı tehdıt eden pek çok faktör var ...bugun de internette tomografi cihazının insan sağlığını ne denli olumsuz etkilediğini okudum ve okuduklarımdan şok oldum ... tomografı cektıren 50 kısıden bırı kansere yakalanıyormus bu benı korkuttu :((( bunu goruncede aklıma boyle bir anket açma fikri geldi ve kk hanımlarının bu konudaki bilgilerini ve tomografi tecrubelerini merak ettim ...
hadi cevaplayalım hanımlar peki siz hiç tomografi çektirdiniz mi :26:

sadece tomografi değil, MR ve röntgen de kanser oluşturabilecek cihazlar ama sağlığımız için de kullanmamız gerekiyor.

mrda radyasyon yok
tomografi çekilen 50 kişiden birinin kanser olması enteresan değil bence zaten kanser hastaları sürekli çoğalıyo
ben de kafa btsi çekildim bu arada.

mrda radyasyon yok
tomografi çekilen 50 kişiden birinin kanser olması enteresan değil bence zaten kanser hastaları sürekli çoğalıyo
ben de kafa btsi çekildim bu arada.

evet mr da yokmus yenı ogrendım o halde doktorlar neden tomografı yazıyor mr gıbı zararsız bır yontem varken bunu nasıl atlıyorlar anlamıs degılım !!! bosuna saglıgımızlamı oynuyorlar yanı sımdı :((( keske mr a soksaydı benı yaa

evet mr da yokmus yenı ogrendım o halde doktorlar neden tomografı yazıyor mr gıbı zararsız bır yontem varken bunu nasıl atlıyorlar anlamıs degılım !!! bosuna saglıgımızlamı oynuyorlar yanı sımdı :((( keske mr a soksaydı benı yaa

çünkü mrla btnin endikasyonları farklıdır
farklı hastalıklarda kullanılırlar
drlar psikopat değil kendilerine iyileşmek için gelen hastaları kanser etsinler di mi

çünkü mrla btnin endikasyonları farklıdır
farklı hastalıklarda kullanılırlar
drlar psikopat değil kendilerine iyileşmek için gelen hastaları kanser etsinler di mi

hmm anladım canım ben bunu bılmıyordum aynı sey sanıyorum ıkısınıde ogrenmıs oldum :):71: babamı kanserden kaybettıgım ıcın kanser konusunda bıraz hassasım ve bugunde oyle bır tehlıkenın oldugunu duyunca cok korktum ... ben 2 bucuk ay arayla bırı batın dıgerı ıse beyın bt sı olmak uzre ıkı bt ye gırdım peki bu çok tehlikeli olur mu benim için biliyormusun ? sen bu konularda biraz bilgilisin sanırım tatlım...

Back