Merhaba... Saçlarım dalgalı ve banyodan banyoya tarıyorum. Bugün havuza gittim ve çıkınca elimle biraz şekil verip kurumasını bekledim. Şimdi havuzdan çıktıktan sonraki kuru haliyle banyodan tarayıp çıkılmış ve kurumuş halini karşılaştırırsam tarak vurulmamış halindeki dalgalar çok daha hoş oluyor. Tek sıkıntı saç diplerim dalgalı değil ve banyoda şampuanlayıp duruladıktan sonra haliyle birbirine giriyor biraz böyle elle falan da pek düzgün olmuyor, tarak kullanmam gerekiyor. Ama kullanmak istemiyorum... Ayrıca bütün bunların yanı sıra saçlarım o kadar azaldı ki tiroid rahatsızlığımdan dolayı... Yani dalgalı diye belli olmuyor ama sahibi benim tabi elimi kafama koyunca anlayabiliyorum. Her taradığımda yarım avuç saçımla vedalaşıyorum.
Biraz karışık oldu sanırım ama umarım anlatabilmişimdir derdimi. Aranızda hiç taramayan var mı saçlarını nasıl yapabilirim, hiç tarak kullanmadan hayatımı devam ettirebilir miyim :)[/QUOTE
Hiç tarak kullanmayan var mıdır bilmiyorum ama benimde saçlarım dalgalı taradıkça kabarıyor şekilsizleşiyor diye bende sadece banyoda tarıyorum bir daha tarak vurmuyorum dışarı çıkarken taramıyorum bile elimle düzeltip şekillendiriyorum
Hiç tarak kullanmayan var mıdır bilmiyorum ama benimde saçlarım dalgalı taradıkça kabarıyor şekilsizleşiyor diye bende sadece banyoda tarıyorum bir daha tarak vurmuyorum dışarı çıkarken taramıyorum bile elimle düzeltip şekillendiriyorum
ahahahahahahaaa evet hiç saç taramayan biri var burdahaftada sadece 1 kez elimle açıyorum banyo yaparken saçlarım dalgalı kıvırcık arası olduğu için taramıyorum ve benimde saçlarım çok dökülüyo tahlil yaptırdım ama hiç bir sorun yok saç kremi kullanarak saçlarını elinle aç tarakla tarayınca dalgalar kayboluyo bide saçlarını katlı kestir kıvırcıklar daha belirginleşiyo
Teşekkür ederim cevaplarınız için hiç kimse cevap vermeyince çok mantıksız bir şey sorduğumu düşünmeye başlamıştım :) Saçlarım katlı kesim omuzlarımdan dökülüyor. Yalnız benim saçlarım kulak hizasından dalgalanıyor. Yani dipler düz. O yüzden taramadan yıkama sonrası diplerdeki karışıklığı nasıl giderebileceğimi anlamadım arkadaşlar :/ Sizin diplerde dalgalı sanırım :/evet ben hic taramiyorum.. benimde saclarim dalgali..
önceden kuruttugumda birbirine giriyorlardi,
fakat daha sonra uclari icin bakim kremi kullaniyorum yikarken..
biraz elime alip uclarina yediriyorum biraz bekletiyorum 4-5 dakika sonrada yikiyorum.. ama dikkat etmen lazim sadece uc kisimlarina, cünkü dökülmede varmis sende,
bu saclarin yumusamasini ve kuruturken karismamasini sagliyor..
Saçlarımı 2 yıldır yaz kış kurutmuyorum maalesefhaaaa bu arada vigoyla kurutmayı da unutma
ben saçlarıma banyoda saç krami sürüyorum yıkananlardan çıkınca taramıyorum.yani haftada 5 kez banyo yapıyosam 3 kere taramıyorum 2 kere tarıyorum öyle diyeyim.ama senin seçlarını döklüyorsa sakın saç kremi kullanma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?