Merhaba... Saçlarım dalgalı ve banyodan banyoya tarıyorum. Bugün havuza gittim ve çıkınca elimle biraz şekil verip kurumasını bekledim. Şimdi havuzdan çıktıktan sonraki kuru haliyle banyodan tarayıp çıkılmış ve kurumuş halini karşılaştırırsam tarak vurulmamış halindeki dalgalar çok daha hoş oluyor. Tek sıkıntı saç diplerim dalgalı değil ve banyoda şampuanlayıp duruladıktan sonra haliyle birbirine giriyor biraz böyle elle falan da pek düzgün olmuyor, tarak kullanmam gerekiyor. Ama kullanmak istemiyorum... Ayrıca bütün bunların yanı sıra saçlarım o kadar azaldı ki tiroid rahatsızlığımdan dolayı... Yani dalgalı diye belli olmuyor ama sahibi benim tabi elimi kafama koyunca anlayabiliyorum. Her taradığımda yarım avuç saçımla vedalaşıyorum.
Biraz karışık oldu sanırım ama umarım anlatabilmişimdir derdimi. Aranızda hiç taramayan var mı saçlarını nasıl yapabilirim, hiç tarak kullanmadan hayatımı devam ettirebilir miyim :)
Biraz karışık oldu sanırım ama umarım anlatabilmişimdir derdimi. Aranızda hiç taramayan var mı saçlarını nasıl yapabilirim, hiç tarak kullanmadan hayatımı devam ettirebilir miyim :)