Hiç tanımadığınız bir erkekle nasıl tanışırsınız daha önce sizden alışveriş yapmış birisi bu kişi?

Prensesleia123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
8
0
27
Merhaba arkadaslar neyse birgun bir cocuk geldi onunde gecerken arkadasiyla birden durdu ve iceri girdi utana sıkıla boyle neyse krem onerdim aldi gitti baska avmden el kremi almis herseyi hani her magazanin kartlari var artik biliyorsunuz ki neyse arada geliyor avm ye bakip geciyordu son zamanlarda en son iki gun geldiginde gordum hic bakmadan gecti ama onceki bakislari anlamliydi sanki o zamanda ben cok uzun sure bakmiyodum ya onunla tanismak istiyorum numarasi var dedigim gibi ama elimden bisey gelmiyor instagramdan ekledim aktif degil galiba cektim istegi geri su an aklima gelen tek sey kampanyasi olursa kartina ozel anca magazadan arayip soylerim ama onun disinda napabilirim kendimden yazamam utanirim ya bir fikriniz varsa yardimci olun lutfen belki de hayatimi aski olacak kim bilir

Son düzenleme:
Belki de siz anlamlandırdınız. Bence biraz bekleyin... Kampanya dönemi aradığınızda koşarak gelirse mağazaya o zaman bir hal çare düşünürsünüz...

Ben eşime mesaj atmıştım senden hoşlanıyorum artık içimde tutamicam diye :KK70: bi süre daha bekleyip cesaretinizi toplayıp mesaj atın gitsin, en fazla reddedilirsiniz amaaan ne olacak sanki

Eşim de geçen gün gitti kozmetik mağazasına. Benden çok gider krem alır dudak nemlendiricisi alır yeni tras bıçaklarına bakar traş losyonu jeli vs alır. Benim severek kullandigim ürünlerde indirim varsa resim atar alayım mı diye. Şimdi tüm çalışanlara düşman oldum. Adam evli mi hayatında biri var mi nerden biliyorsunuz. Numarasını o vermediği halde bilmek size kullanma hakkı vermez. Bekleyin varsa birşey o yönelir size. Yok ilişkisi varsa da zorla güzellik olmaz uzak durun.

Telefon numarasından bir de facebook hesabını aratın bakalım.. Bir de kampanya vs olursa kendi numaranızdan mesaj atın. Ha bana kalırsa hiç adım atmayın o atsın derdim ama tanışmayı çok istiyorsunuz sabırsızsınız:KK48:

Mağazaya verdiğimiz kart bilgileri bu şekilde kullanıyor mu ya:KK1: Konu sahibi belki çocuğun hayatında başka biri vardır zaten sizden etkilendiyse gelir sizinle konuşurdu.
Mağazaya verdiğimiz kart bilgileri bu şekilde kullanıyor mu ya:KK1: Konu sahibi belki çocuğun hayatında başka biri vardır zaten sizden etkilendiyse gelir sizinle konuşurdu.

Bu çok istisna bir durum yalniz

Eşim de geçen gün gitti kozmetik mağazasına. Benden çok gider krem alır dudak nemlendiricisi alır yeni tras bıçaklarına bakar traş losyonu jeli vs alır. Benim severek kullandigim ürünlerde indirim varsa resim atar alayım mı diye. Şimdi tüm çalışanlara düşman oldum. Adam evli mi hayatında biri var mi nerden biliyorsunuz. Numarasını o vermediği halde bilmek size kullanma hakkı vermez. Bekleyin varsa birşey o yönelir size. Yok ilişkisi varsa da zorla güzellik olmaz uzak durun.
Gecmisini arastirdim bir sekilde sevgilisi yok su an olsa boyle bisey dusunmezdim zaten ve cok istisna bir durum tabiki kullanilmiyor numaralar boyle o yuzden istemiyorum yazmak mesaj atmak

Kart açtıracak kadar sıradan bir müşteri demek ki. Eşimde gidiyor almaya. Böyle bir şey yaşasak ilk yapacağım şey müdürüne şikayet eder, müşterinin özel bilgilerini izinsiz kullandığını anlatır ,gereği neyse yapmasını söyler, dönüş yapana kadar da peşini bırakmazdım. Yinede siz bilirsiniz tabi.

X