• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar

deryapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
75
3
86
Antalya
eşim ve ben her türlü testi yaptırdık ama bir türlü hmaile kalamıyorum kafana takma diyorlar nasıl yapacaksak :((((((

bu hafta o malum hafta ne olur dualarınızı esirgemeyin her ay umut edip hüsrana uğramaktan bıktım artık rabbim en kısa sürede dileyen herkeze bu güzel duyguyu taddırsın inşallah

Allah gonlune Gore versin canim gercekten kafaya takmamak gerekiyor ama olmuyor
En iyisi sabretmeye calismak sabretmek baska caresi yok

kaç ay dır istiyorsun canımmm inşllh bu ay tutar bende 6. aya girdim ii bi habere çok ihtiyacım var :(

seni okadar iyi anlıyorum ki canımmmmmmmmmmmmm
hani takma , düşünme diyorlarya bi yapamadık şunu
yapıbilen varsa nolur bizede tarif ettsin
rabbim kucağımızı boş koymasın
en kısa zaman da hamiş olduğumuzu öğrenip 9 ay 10 gün sonra bebişimizi ( belkide bebişlerimizi ) sağsalim kucağımıza alalım

bazen dualarımda diyorum ki Rabbim bu kadar beklettin ya herhalde ikiz verip ödüllendireceksin bizi :1::emir_bebek::emir_bebek:

seni okadar iyi anlıyorum ki canımmmmmmmmmmmmm
hani takma , düşünme diyorlarya bi yapamadık şunu
yapıbilen varsa nolur bizede tarif ettsin
rabbim kucağımızı boş koymasın
en kısa zaman da hamiş olduğumuzu öğrenip 9 ay 10 gün sonra bebişimizi ( belkide bebişlerimizi ) sağsalim kucağımıza alalım

bazen dualarımda diyorum ki Rabbim bu kadar beklettin ya herhalde ikiz verip ödüllendireceksin bizi :1::emir_bebek::emir_bebek:

inşllh hayırlısın vardır elbet bi nedeni :)

eşimle bende tüm teslerden gectik ve herhangi bir sorunumz yok 1 yılı gecti korunmasız hamile kalamadım çok belirtiler yaşadım hatta idrar testinde silik çizgide gördüm ama hamile kalamadım aylardır doktora gitmeyide bırakıp kafama takmamaya çalıştım ve takmadımda madem tıbben herhangi sorunum yok bende fazla kilolarımdan kurtulayım olurda hamile kalırsam kilo sorunu yaşamak istemem diye spor ve diyetisyene gittım 2-3 ay oldu 10 kilo verdım geriye 10 kilo kaldı ben bu kılolarla uğraşırken birde hamile haberimi almak isterdim yano bılınc altı yıne tam kafadan atamamışım tekrar yazıldım spora ramazana kadar gidecem ve bu arada tekrar doktorlara gitmek istiyorum . Rabbimden ümit kesmedim lakın evlat hasreti bazen içimi yakıyo acıtıyor Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsin ....
doktorlara gitmek benı daha sabırsız yapmıştı bayadırda ara verdim şimdi tekrar başlamak istiyorum bu hafta sonu sıcak sulara gitmeyı düşünüyorum varsa bir iltahap falan onlardan kurtulmuş olurum kalan kilom da bu 2 ayda inş. veririm ...
Rabbım ol demedikce olmuyor ne yaparsak yapalım Allah imtahan ediyor ve istememizi dua etmemizi istiyor ....
hayal etmesi nekadar güzel bebek kendi bebeğimin kucağımda olması hayal ederken bile içim heycanla doluyo sankı bebeğim olmayacak nedir bendeki bu hasret diyorum olmayan evladımın kokusunu okadar özledim okadar özledimki bunu kelimelere dökmek imkansız burda benı anlayan ben gibi kardeşlerıme Rabbım en kısa zamanda evlat nasıp etsin Dualarım tüm anne olmak isteyen kardeşlerime...
bende yarın tekrar doktor maratonuna başlıyorum...
Mevlam dermansız dert vermez . derman arayın der bende bu niyet le tekrar başlıyorum doktora devam etmeyı ...
ben gibi hayalı bile acaba anne olurmuyum düşüncesiyle anne olan arkadaşlarım varmı çok merak ediyorum yaşım 36 yaşımmı gecti diye düşünüyorum :(((:6:

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn:KK43:(((( yaşadınız mı böyle bırsey?

Back