Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi 12.gün çok umutluydumTertemiz negatif![]()
İğne sonrası beta 0 ‘lanır ve gebelik var ise tekrar yükselir . Bende geçen ay vuruldum benimde olmadı bu ay ovülasyon deneyeceğim bakalım . Siz yine takip edin yükselme ihtimali olabilirÇatlatma iğnesi 12.gün çok umutluydum![]()
İğne sonrası beta 0 ‘lanır ve gebelik var ise tekrar yükselir . Bende geçen ay vuruldum benimde olmadı bu ay ovülasyon deneyeceğim bakalım . Siz yine takip edin yükselme ihtimali olabilirÇatlatma iğnesi 12.gün çok umutluydum![]()
genelde 14. Güne kadar iğnenin etkisi sürer , yani yalancı pozitif olur. Sonrasında artmaya başlar gebelik var ise . Ama burdan okuduğum kadarıyla 12-13 günde yapılan testin doğruluk payı vardır. İnşAlalh hayırlısı olurİğne sonrası beta 0 ‘lanır ve gebelik var ise tekrar yükselir . Bende geçen ay vuruldum benimde olmadı bu ay ovülasyon deneyeceğim bakalım . Siz yine takip edin yükselme ihtimali olabilir![]()
Valla ben pek anlayamadım ama Rabbim inşallah sana en kısa zamanda hayırlı güzel bir evlat nasip etsin çok mutlu ol
Ay çok duygulandım gözlerim doldu mesajına Allah razı oldun Allah duanı kabul etsin amin amin inşallahValla ben pek anlayamadım ama Rabbim inşallah sana en kısa zamanda hayırlı güzel bir evlat nasip etsin çok mutlu olmübarek perşembe cuma duam olsun sana
Genelde 12.gün sonuç çıkar diye duydum bende ondan yaptım testi hiç değilse silik çizgi falan çıkar demiştim ama olmadı işteİğne sonrası beta 0 ‘lanır ve gebelik var ise tekrar yükselir . Bende geçen ay vuruldum benimde olmadı bu ay ovülasyon deneyeceğim bakalım . Siz yine takip edin yükselme ihtimali olabilir
genelde 14. Güne kadar iğnenin etkisi sürer , yani yalancı pozitif olur. Sonrasında artmaya başlar gebelik var ise . Ama burdan okuduğum kadarıyla 12-13 günde yapılan testin doğruluk payı vardır. İnşAlalh hayırlısı olur
Allahim seni daha fazla yormasın inşallah, en kısa zamanda evladının haberini alAy çok duygulandım gözlerim doldu mesajına Allah razı oldun Allah duanı kabul etsin amin amin inşallahgerçekten çok yoruldum
Başkasının başkasına ettiği dua kabul olurmuş rabbim inşallah sesini duyar kabul eder çok güzel bi kalbin var Allah razı olsun rabbim ne isteğin varsa sana da nasip etsinAllahim seni daha fazla yormasın inşallah, en kısa zamanda evladının haberini albende çok duygulandım. Ama inan bana inandığın herseyi yaşıyorsun bir gün, ben eminim olur bebeğin çok yakında. Ne olur ümidini yitirme
![]()
Allah razı olsun , aminBaşkasının başkasına ettiği dua kabul olurmuş rabbim inşallah sesini duyar kabul eder çok güzel bi kalbin var Allah razı olsun rabbim ne isteğin varsa sana da nasip etsin![]()
Elimden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyorum ama bu ay çok umutluydum her ay negatif testleri görmekten inan çok bunaldımAllah razı olsun , aminkendini üzme sikma yorma, hiç ummadığın anda geliyor bu tatlı bebiskolar. Moralini yüksek tutmaya çalış elinden geldiğince
Sabır et. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez derler, eminim olacaktır mutlakaElimden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyorum ama bu ay çok umutluydum her ay negatif testleri görmekten inan çok bunaldım
Hadi inşallahSabır et. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez derler, eminim olacaktır mutlaka
sanki dikkatli bakınca gölge gibi çizgi görüyorum sizede öyle geldimi
İlk başta gelmemişti testi yaptıktan 2-3 saat sonra bana da öyle geldi ama buradakiler yok dedisanki dikkatli bakınca gölge gibi çizgi görüyorum sizede öyle geldimi
Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra yaptım olsa çıkar mıydıMaalesef yok
tekrar denersin sabah ilk idrarla inşallah gönlünce olur bende bu durumlardan geçtim inanki kafaya taktıkça olmuyor akışına bırak ben ümidimi kestiğim ay hamile kaldım inşallah tüm iseyenlere Allahım nasip etsin inşallahİlk başta gelmemişti testi yaptıktan 2-3 saat sonra bana da öyle geldi ama buradakiler yok dedi
Artık kafayı sıyırma noktasındayım ama çok yoruldum bir yanımda diyor ki bir kaç ay daha dene olmuyorsa boşver çünkü her ay kendimle birlikte eşimi de heveslendiriyorum sonrası hayal kırıklığı oluyor yarın tekrarlasam mı testi yoksa pazartesi hastaneye gidecem orda kana mı baktırsamtekrar denersin sabah ilk idrarla inşallah gönlünce olur bende bu durumlardan geçtim inanki kafaya taktıkça olmuyor akışına bırak ben ümidimi kestiğim ay hamile kaldım inşallah tüm iseyenlere Allahım nasip etsin inşallah![]()