teşekkür ederim cnm bende kendimi ağırdan satmayı planlıyorum ama korkum şu onun önceleri kız arkadaşları olmuş ve ben kimseyle çıkmadığımdan fazla bunaltmak istemiyorumBen ilk önceleri normal arkadasmis gibi davranistim nisanlima...
Bende adimlar atardim ... yani sirf ondan beklemezdim....
Önce kendime bagladim....
O bana asik oldugundan emin oldugumda bende kendimi ona birakitim ve asik olmaya kendime izin verdim
Sonra kendimi agirdan sattimhani asik ya bundan sonra nazim gecer diye
bahsettiğim insan benim için çok özel ve aceleye getirmiyoruz derslerim etkilenmesin diye mesgul etmemeye çalışıyor suanda flört ediyor gibi gibiyiz bende ilk olacağı için endişeleniyorum korkuyorum burda okuyoruz birbirlerini çok seviyorlar ayrılıyorlar ilişkiye küsüp kimseye güvenemiyorlarUniversiteye baslayinca arkadas cevren degisir, gelisir ama acele etmeyin bu konularda acele ile kimseden hoşlanilmaz, hata yaparsiniz. Madem bu kisi sizin ilkiniz olacak, özel biriyle tanisana kadar acele etmeyin, mutluluklar dilerim
Evet işte canim, tam da bu sebeplerden agirdan al diyorum. Ve seni rahatsiz eden, tolere edemeyecegin bir sey olursa da kabul etmemeni oneririm. Erkekler genelde kendilerinden hoslanan kadinlara istediklerini yaptirmaya calisir...bahsettiğim insan benim için çok özel ve aceleye getirmiyoruz derslerim etkilenmesin diye mesgul etmemeye çalışıyor suanda flört ediyor gibi gibiyiz bende ilk olacağı için endişeleniyorum korkuyorum burda okuyoruz birbirlerini çok seviyorlar ayrılıyorlar ilişkiye küsüp kimseye güvenemiyorlarbende bundan korkuyorum çok zayıf bir bünyem var
bahsettiğim insan benim için çok özel ve aceleye getirmiyoruz derslerim etkilenmesin diye mesgul etmemeye çalışıyor suanda flört ediyor gibi gibiyiz bende ilk olacağı için endişeleniyorum korkuyorum burda okuyoruz birbirlerini çok seviyorlar ayrılıyorlar ilişkiye küsüp kimseye güvenemiyorlarbende bundan korkuyorum çok zayıf bir bünyem var
bazen şüpheleniyorum elde edene kadar mı acaba bu ilgisi diyeEvet işte canim, tam da bu sebeplerden agirdan al diyorum. Ve seni rahatsiz eden, tolere edemeyecegin bir sey olursa da kabul etmemeni oneririm. Erkekler genelde kendilerinden hoslanan kadinlara istediklerini yaptirmaya calisir...
kesinlikle bende mesafeli yaklaşıyorumhayir hayir hayir kesinlikle kendini etkilendirme!!!! bende ayrildim... kirildim... bittim... öldüm ... ama asla asktan vazgecmem