Hiç sevgilim olmadı bu sizce görüşülen kişiye söylenmeli mi?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar merhaba ben 20 yaşına giricem henüz sevgilim olmadı. İste arada konuştuklarım oldu bide birisiyle baya sevgili gibi olmustuk ama olmadı. Güzel de bi kızım aslında yani yeni farkediyorum diyim eskiden kendimi hic begenmezdim ama özgüvenim geldi şimdi dikkat çeken biriyim yani.kendimi begenmislik yapmıyorum yablıs anlasılmasın. Su an birisiyle görüsüyorum mesela bulustuk oyle konustuk konu illaki iliskilere geliyor en son ne zaman ilişkin oldun gibisinden sordu bende olmadı diye söyledim. Ama acaba bu durum erkekte "acaba?"lara yok açar mı? Hani bu zamana kadar kimse beğenmemiş mi yoksa ya da bi sorunu mu var bu kızın diye düşünür mü yada düşünürler mi erkekler hani bu durumu kafaya taktım açıkçası bu utanılcak bişey değil ama devir değişti bunu söyleyince erkek be diyecek aa çok namuslu demezler çoğu . Acaba olumsuz mu düşünürler ? Yalan söylemek de istemiyorum kimseye

Bende 21 yaşındayım,benimde bu zamana kadar olmadı tabi ki konuştuklarım oldu arada ama fazla sürmeden ilerisinin olmuyacağını düşündüğüm için iletişimi kestim
Şuan sevgilim var,ona da söyledim bunu gayet doğal karşıladı bu durumu
Sonuçta herkes kafa yapına uymuyor,güvenemiyosun vs
Temiz bir geçmişimin olmasından yanaydım biraz da çok da takma kafanı sende

ay erkek daha hoşuna bile gider.

eline el değmemiş kız der...

zaten bunu belirtmene hiçbi zaman gerek yok . sorulursa söylersin olur biter yani abartcak bi durum değil. erkekler sen ben gibi kompleks düşünemezler. ha yokmuş der sonra geçer

Aynen gerek yok bence de sorulunca söylüyorum zaten

Devir degisti diyoruz da devri degistiren, her seyi bozan biziz.

Bir genc kizin 'daha once kimse olmadi dersem ayy kimse begenmemis diye dusunulmesi'nden korkmasi hos degil.

Cunku 20 yasindaki kiz icin boyle dusunecek adam serserinin tekidir, bunun modern olmakla ilgisi yok.

'Daha evvel cok ragbet gormus, dur bir de ben deneyeyim' diyen adamdan hayir mi gelir?

Ya da cok iliskisi olanlarin kapisinda kuyruk mu var saniyorsunuz?

Cekinmeniz gereken ne biliyor musunuz?

'Bu kizin daha once iliskisi olmamis, tecrubesiz, ne istersem yaptiririm, ne soylersem inanir' diye dusunmesi.

Bundan otesini kendi bilir, ilk iliskiniz olmasinin baska dezavantaji olamaz.

Bugun siz 'ilk iliskisi, bunda bir kusur var, 20 yasina kadar beklemis' denmesinden cekiniyorsaniz...

Yarin kiziniz -devir daha da degismis olacak ya- neler dusunur, neler yapar, degil mi?

Nerde yasiyorsun?
Bizim ulkemiz insanlari "aaaa o kiz varya o kiz eline erkek eli degmemis kapidan disariya adim atmamis sakin kacirma" anlayisinda daha..
sen ne diyorsun ya???

İstanbulda yaşıyorum benim çevremde tam tersi söyleyince(arkadaşlarım dahil) nasıl olmaz ya güzelsin neden olmadı vs diyolar sanki herkesin sevgilisi olmak zorundaymıs gibi:)

Evet böyle düşünmem doğru değil zaten ama bunu bana düşünmeyi zorlayan insanlar hani aklıma geliyor yani yoksa ben kendimden utancak değilim ki yaşımda büyük değil daha illa olması gerekmiyor geçmişimde. Sizin gibi düşünüyorum yani :)

Size 'bunu dusunmeye zorlayanlar'...

Yarin el degmemis kiz arayan bir adama asik olunca...

Oyle islere kalkisiyorlar ki.

İsterlerse agizlarinda gumus kasikla dogmus olsunlar.

Siz de bizimle ayni fikirdesiniz madem bosverin onlari.

Sadece 'el degmemis kiz makbuldur' felsefesinden de degil.

Sizin cevrenizden etkilenmemeniz, kendi fikirlerinize gore yasamaniz cok degerli oldugundan.

Hele de bu mevzuda...

Yani her halinizle cok guzelsiniz su an.

Enteresan bi sorunun var valla?
Yas 20 yani?
Bu zamana kadar kimseyi begenmemis olmak da ne demek ?

kac yasinda begenmeler basliyo allasen?
Ergenlik dönemini saymiyorum,

20 yasinda bi kiz kac tane ciddi teklif almistir ki?
Sankim 35 e gelmis de , lafa bak ?
Ben de 24 ume kadar kimseyi begenmedim,

begenince de evlendim, oh mis

Cigerlrim duman duman oldu

Vala canm laf arasinda geçerse kafa dengim olmadi dersin geçersin .

Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadi çünkü seçiciyim dersin olur biter. Sevgilin olması meziyet degil ki hic olmaması utanilacak yada kotu düşünülecek birşey olsun.. Sıkma canini.

20 yas icin sevgilinin olmamasinda bir anormallik yok bence. Ama benim bir yakinim var 30 yasinda ve hic iliskisi olmadi, biriyle tanistirmak istedigimde ya da soran oldugunda falan bunu soylemiyorum artik cunku insanlar hemen bir sorun mu vardı mantigiyla yaklasiyorlar.

daha önce sevgilinin olmaması hangi açıdan kötü olsun ki,karşı taraf sana tecrübesiz muamelesi mi yapacak,ne yapacak yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…