hiç sev-mediğim miley cyrus

güzel olmasına güzeldir kilosu falan beni ilgilendirmez ama çok sevimsiz buluyorum ben de. şımarık bir velede benzetiyorum.(ki zaten öyle galiba)

Son düzenleme:

bu kadar zayıflıyosun yüzün çöküyo e tabi naptırcan botox

sonra da vücuduna göre büyük duran bi surata sahip olcan mükemmel !!!

Yazık ya.
Çoğunluğun öngördüğü gibi, ben de bu kızın daha fazla dayanamayıp intihar edeceğini düşünüyorum bir süre sonra.

ya bu kızın tipine bile hiç ısınamadım o derece sinir oluyorum gülüşü falan cok sinir bozucuu

Ay ne oldu bu kıza böyle Allah aşkına? Şaşkınlıkla izliyorum. Tamamen sapıttı. We can't stop klibiyle sapkınlığını zaten gösterdi ama MTV müzik ödüllerinde asıl mide bulandırdı. Hala nişanlısı var mı bunun? Babası çaksa ya ağzına bi tane. Edepsiz.

Eski halinden eser yok. Açınca bir yerlerini bir şey oldum sanıyor heralde. Dikkat çekmek için neler neler yapıyorlar hey allahım ya

sırf bi yerlerini açma mevzusu değil ki...

iğrenç iğrenç hareketleri var.ne manaya geldiğini,neyi anlatmaya çalıştığını herkes anlıyordur sanırım.

ben bu kadar rezalet bir tip daha görmedim.

iğrenç ötesi.insanlıktan çıkmış artık.

Çocuk yaşta aşırı ünlü olanların bir çoğunun sonu böyle zaten.. Tam olarak Lindsay Lohan'ın izinden gidiyor, daha kötüsü olacak muhtemelen. Çok korkunç bir kız.

Bu haliyle bile, aşırı yakışıklı bir çocukla nişanlandı ya..

çok güzel bi yüzü var ancak o davranışları tüm güzelliğini örtüyor kliplere bakmadan resimlere bakılsa ii ama kliplere bakılınca midemi bulandırıyor. yanlız sen bayaaa takmışın hani bi insan dünyanın öbür ucunda olan bi sanatçıya nasıl bu kadar takar kinlenir bilemedim altında bi neden var sanki :) çünkü bu şekilde incelesek o kadar çok sanatçı varki..

kardeşim dinlemese hiç umursamıycam.ama gidip dinliyor.

ben de daha genç karışmayayım diyorum zamanında biz de dinledik saçma sapan insanları diyorum ama,bizim zamanımızda da bu kadar uç tipler falan yoktu.britney dinlerdik.bunların yanında kız ne kadar masum kalıyor ki zaten bişeyi de yok britneyin.örnek olarak söylüyorum....

bide fotolarını görüyor falan.Allahtan aklı çok başında ufaklığımın ama yine de şunu dinlemesini istemem hiç.o yüzden buna bu derece sinir oluyorum.çok kötü bir örnek ve tip çünkü......

İtiraf ediyorum; tiksindirici klibine ve kameranın içine girmiş tükürüklerine rağmen; wrecking ball şarkısını çok beğendim.

Hiç onaylamadığım hareketleri var

Wrecking Ball şarkısı çok güzel ama. Ona laf edemem.

[video=youtube;My2FRPA3Gf8]http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…