Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay ne oldu bu kıza böyle Allah aşkına? Şaşkınlıkla izliyorum. Tamamen sapıttı. We can't stop klibiyle sapkınlığını zaten gösterdi ama MTV müzik ödüllerinde asıl mide bulandırdı. Hala nişanlısı var mı bunun? Babası çaksa ya ağzına bi tane. Edepsiz.
Çocuk yaşta aşırı ünlü olanların bir çoğunun sonu böyle zaten.. Tam olarak Lindsay Lohan'ın izinden gidiyor, daha kötüsü olacak muhtemelen. Çok korkunç bir kız.
Bu haliyle bile, aşırı yakışıklı bir çocukla nişanlandı ya..
çok güzel bi yüzü var ancak o davranışları tüm güzelliğini örtüyor kliplere bakmadan resimlere bakılsa ii ama kliplere bakılınca midemi bulandırıyor. yanlız sen bayaaa takmışın hani bi insan dünyanın öbür ucunda olan bi sanatçıya nasıl bu kadar takar kinlenir bilemedim altında bi neden var sanki :) çünkü bu şekilde incelesek o kadar çok sanatçı varki..
kardeşim dinlemese hiç umursamıycam.ama gidip dinliyor.
ben de daha genç karışmayayım diyorum zamanında biz de dinledik saçma sapan insanları diyorum ama,bizim zamanımızda da bu kadar uç tipler falan yoktu.britney dinlerdik.bunların yanında kız ne kadar masum kalıyor ki zaten bişeyi de yok britneyin.örnek olarak söylüyorum....
bide fotolarını görüyor falan.Allahtan aklı çok başında ufaklığımın ama yine de şunu dinlemesini istemem hiç.o yüzden buna bu derece sinir oluyorum.çok kötü bir örnek ve tip çünkü......