hiç sev-mediğim miley cyrus

mileycyrushotpinkbra%20(31).jpg
milecutting02_0.jpg

Boyle kadınlara gercekten acıyorum...
Bu tarz kadınlar hıcbır erkekte ' Özel kadın ' olamazlar.
Sokakta mılyonlarca var bundan hıcbır ozellıgı yok.
Bır kadında asillik olacak bakıslarında anlam olacak.
Boyle agzı ıkı metre acmakla bırsey olmuyor

Boyle kadınlara gercekten acıyorum...
Bu tarz kadınlar hıcbır erkekte ' Özel kadın ' olamazlar.
Sokakta mılyonlarca var bundan hıcbır ozellıgı yok.
Bır kadında asillik olacak bakıslarında anlam olacak.
Boyle agzı ıkı metre acmakla bırsey olmuyor

kesinlikle katiliyorum ! :46: :46: :46: :46:

Çocuk yaşta şöhret taşıması zor psikolojisi ağırdır.Bir kaç seneye deli çağları geçer düzelir diye düşünüyorum.tabi o zamana şöhreti kalır mı bilemem.

Vucudu eski haline gayet güzel fakat bende bu kızı hiç ama hiç sevmiyorum çok itici ve geçen günlerde internette okumuştum köpeğini öperken fotografını çekiyor ve sonra balkondan aşağıya tükürüyor. Resmen göstermelik hareketler. Zaten diğer davranışlarına bir şey diyemiyorum yapmacık ötesi. Suratınıda hiç beğenmiyorum. Ama vucudu güzel olmuş.

46 boyuna göre az gibi ama vücudu çok iyi taşımış sırıtmıyor bence. Haları da iyi. Göbek dümdüz :( Mekik mekik mekik... Yüzüne gelince ben hiiç beğenmiyorum... Özel hayatı dinlememeye neden değildir. Müzik evrenseldir :p

46 boyuna göre az gibi ama vücudu çok iyi taşımış sırıtmıyor bence. Haları da iyi. Göbek dümdüz :( Mekik mekik mekik... Yüzüne gelince ben hiiç beğenmiyorum... Özel hayatı dinlememeye neden değildir. Müzik evrenseldir :p

boyu kac acaba ben bılmıyorum gercı kısıyıde nadıren gormuslugum var:ssz:

saçma sapan bişeyler yazacak olanlar rica etsem kendilerine saklayabilirler mi:ssz::ssz:

..

yani bu kız nasıl olursa olsun itici ve tipsiz. karaktersiz diyim.:19:

Back