hiç sancınız var mı?

FERAYKANAL

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
982
4
45
kızlar benim kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi sancı hissediyorum bunlar doğuma hazırlık sancıları mı? sizde hiç sancı ağrı var mı?

bende1 haftadır var canım geceleri dönmekte bile güçlük çekiyorum vücut kendini doğuma hazırlıyo bazen bebişim öyle bir baskı yapıyorkı doğurucam sanıyorum doktor heran gelebilir diyor bakalım kısmet ama ben çok sabırsızlanıyom doğsun diye bakıyorum

bende 38 haftanın sonundayım adet ağrısının biraz daha fazlası geliyo sonra geçiyo yattığımda acıma gibi oluyo bazen sağ bacağıma kalçadan başlayıp ağrı gelip geçiyo sanki elektirik verilmiş gibi ama bebeiğin çıkmaya çalıştığını artık hissediyorum onun her baskısında rahmı açmaya çalışmasını

ya arkadaşlar adet sancısı gibi sancı bir iki gün önce ben de de oldu ama benim bebek aşağı inmesi gerekirken iyice yukarı çıktı sanki.. neden aşağıya inmiyor acaba? sizinkiler aşağıda mı?(37+3)

aynen inci benim oglumda yukarda tepiniyo bide geceleri yatınca banada oluyo adet sancısı gibi bişe bekliyom şiddetlenmiyo :)bende 37-3

bende 37 haftalıgım ama bende daha agrı olmadı hiç

aynen dogmasını istiyorum artık cok fena sıkıldım bide doguranları görünce içim gidiyo ya

offfffffff bende artık hayırlısıyla bebeğime kavuşmak istiyorum bu sabah yine hafif hafif sancım oldu sanki heran doğurabilirmişim gibi geliyo

feraycım bebek son haftalarında aşağı indiği için vede doğuma hazırlık yoluna girdiği için olabilir korkulacak birşey yok.ilk bebişin sanırım.allah kurtarsın.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

benimde ilk defa bu gece oldu kıslar sancım 38 haftalım normalde kasık kemiklerimde tutulma kıramp gibi bişi oluyodu ama sancım yoktu bu gece saat 2 gibi uyandım sancıyla 2-3 dkk arayla 5-10 saniye süren 9 kere karnımda sanki elektrik verilmiş gibimi desem etimi yırtıyolar gibimi desem canımı cok yakan bi sancı oldu.sancıdan ayak parmaklarımı sıktımı hatırlıyorum. cok korku bastı allahım yalancı sancılar böyleyse doğum sancısı nasıldır bilemiyorum.çok korkuyorum ya

banada dun kontrelımde doktor sancılaın cıkmıs dedı agrıların gorunuyo ultrasonda dedı zaten nst de sancılarım 190 gelmıstı sızın kaca cıkıyo nst nız bendede kasılmalar baslamıss anıden kasıklarıma ıgne bastıp cıkıyo sankı ama benım henuz erken 36+1 bakalım artık hayırlısı

merhaba kizlar bende 36+6.haftadayim yani 37.hafta sayilir bendede oluyor agrilar ama karnimda degil asagi dogru oluyor dinlenince hafifliyor gecen günde cok belim agridi sabah kalkinca korktumda birden bazilarinin sanci belinden dogru geliyormus ama sonra gecti niye korktugumu anlamadim artik sonlara yaklastim ama hala korku var ne yapacaksam ben?

Adet sancisi gibi degil... sanki bicak batiriyorlar arada banada oluyo o zaman iste cok korkyorum :eek:)

X