Öyle mi derdiniz bilmiyorum ki ilk çocuğum endişe duyuyorum.Zaten çok küçük değil mi oturmak için? Bence 1-2 aya daha ihtiyacı var
Tabi ki öyle canım.Öyle mi derdiniz bilmiyorum ki ilk çocuğum endişe duyuyorum.
Inşallah zaman veriyorum zaten sürekli oturtmaya çalışıyorum ama biraz mide sorunu da var sürekli oturduğu zaman her yediği ağzına geliyobu seferağlıyo bende kıyamıyorum..Benim kizimda Eylül 17 doğumlu evet dönüyor yuvarlanıyor ama oturmuyor denge kuramıyor biraz daha zaman verin.
Bizim ki de çok güçlü çok da zeki bence yoğun bakımda yatarken kabloları çıkartıp atıyormuş daha o zaman doktoru söylüyordu canavar diye ...Tabi ki öyle canım.
Görümcemin oğlu 1,5 yaşında ve hep yanımızda büyüdü çocuk, ondan biliyorum
8-9 aylıkken hala kafasını dik tutamıyordu, zaten oturamıyordu..
11 aylıkken falan birden hareketlenir bizimki de öyle oldu
Kafasını tutamayan o çocuğa şimdi gücüm yetmiyor ki tutunduğu yerden içeri alayım
Sen içini ferah tut
Oy maşallahBizim ki de çok güçlü çok da zeki bence yoğun bakımda yatarken kabloları çıkartıp atıyormuş daha o zaman doktoru söylüyordu canavar diye ...
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kuvezden çıktığı andan beri hastane hastane geziyoruzOy maşallahbence sen oturamıyo diye kafa yoracağına, seni peşinden çok koşturacağı günlerin yerine biraz dinlen, tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?