Hic sabrinizin tukendigi oldu mu?

tayfunur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
10
5
36
32
Kizim 19 ekim doğumlu 8 ay bilmem kaç günlük 38 haftalık doğdu. Gebelik zehirlenmesi ve gebelik kolestazi ile birlikte doktorumun değimi ile combo yaptı. Yaklaşık 25 gün akciğer gelişmemiş olduğu teşhisi ile kuvezde kaldı. Bize ordan çıkarken norolojik veya kardiyolojik problem olabileceği söylenerek taburcu olduk.(uzun süre oksijen alan bebeklerde olabiliyormuş) 1 ay 3 ay 5 ay kontrollerinde gözle görülen bir problem olmadığı söylendi gittiğimiz hastanelerde ama kizim hala oturamiyo... dönmeye de çok geç başladı daha 1 ay anca oldu. Kalça ultrasonu takdir edersiniz ki çekildi ihmal etmedim ve problem olmadığı söylendi. Oturma minderleri mı dersiniz, mama sandalyesi mı dersiniz destekli desteksiz hepsini denedim aylardır ugrasiyorum. En korktuğum seydi olmuyo.. artık tükenmek uzereyim dayanamıyorum kimseye caktirmamaya calisiyorum ama icim icimi yiyo nolur basina gelenler var mi ne zaman oturacak çok mu acele ediyorum?? Ayaklarına kapaniyo sürekli dik duramiyo saga sola devriliyo bazen..

Zaten çok küçük değil mi oturmak için? Bence 1-2 aya daha ihtiyacı var

Benim kizimda Eylül 17 doğumlu evet dönüyor yuvarlanıyor ama oturmuyor denge kuramıyor biraz daha zaman verin.

Öyle mi derdiniz bilmiyorum ki ilk çocuğum endişe duyuyorum.
Tabi ki öyle canım.
Görümcemin oğlu 1,5 yaşında ve hep yanımızda büyüdü çocuk, ondan biliyorum
8-9 aylıkken hala kafasını dik tutamıyordu, zaten oturamıyordu..
11 aylıkken falan birden hareketlenir bizimki de öyle oldu
Kafasını tutamayan o çocuğa şimdi gücüm yetmiyor ki tutunduğu yerden içeri alayım
Sen içini ferah tut

Benim kizimda Eylül 17 doğumlu evet dönüyor yuvarlanıyor ama oturmuyor denge kuramıyor biraz daha zaman verin.
Inşallah zaman veriyorum zaten sürekli oturtmaya çalışıyorum ama biraz mide sorunu da var sürekli oturduğu zaman her yediği ağzına geliyobu seferağlıyo bende kıyamıyorum..

Tabi ki öyle canım.
Görümcemin oğlu 1,5 yaşında ve hep yanımızda büyüdü çocuk, ondan biliyorum
8-9 aylıkken hala kafasını dik tutamıyordu, zaten oturamıyordu..
11 aylıkken falan birden hareketlenir bizimki de öyle oldu
Kafasını tutamayan o çocuğa şimdi gücüm yetmiyor ki tutunduğu yerden içeri alayım
Sen içini ferah tut
Bizim ki de çok güçlü çok da zeki bence yoğun bakımda yatarken kabloları çıkartıp atıyormuş daha o zaman doktoru söylüyordu canavar diye ...

Bizim ki de çok güçlü çok da zeki bence yoğun bakımda yatarken kabloları çıkartıp atıyormuş daha o zaman doktoru söylüyordu canavar diye ...
Oy maşallah 🤗 bence sen oturamıyo diye kafa yoracağına, seni peşinden çok koşturacağı günlerin yerine biraz dinlen, tadını çıkar 💕

Back
X