- 24 Mart 2018
- 286
- 64
- 26
- Konu Sahibi bittercikolatambeniim
Merhaba arkadaşlar ben 3 aydır gebelik düşünüyorum bu ay ovulasyon testi aldım bir gebenin günlüğü sayfasından takip edip ona göre yapmak için zaten panik atak birisiydim ilaçlarımı gebelik için bıraktım mecbur yani stresli ve evhamlı bi insanım şimdi ben bu testleri uyguladım 29 günde veya 28 günde bi adet oluyorum hep en fazla 1-2 gün oynar günüm bugün 22. Gün adet bittikten hemen sonra başladım testlere kaçırmam imkansız ama asla çift çizgi görmedim ama şöyle bi durum var kasıklarım ağrıdı bi ara böle sol kasıgıma kramplar girdi ama ona rağmen testlerde asla çift çizgi olmadı hatta bazı akşamlar yanılma olmasın diye 2 kez bile test yaptım ona rağmen yok yani 2 saat sıvı almadım her şeye uydum olmadı bu neden olur ki şimdi hal böyle olunca ben oturdum ağladım aynı anda arkadaşımdan da gebelik haberi aldım ilk ayında pıt diye kalmış tamam bende daha yeniyim ama acaba neden çift çizgi olmadı yoksa 3 ay da hiç mi olmuyordu kafamda kurmaya başladım böle bi durum varsa tedavisi var mı hiçbir bilgim yok ve ben öyle yumurtlar mıyım hiç dikkat edip anlayan biri değildim sadece bebek düşünmeye başlayınca dikkat etmeye başladım niye çift çizgi görmedim bunun tedavisi var mı bana bilenler mi anlatırsa sevinirim 25 yaşındayım bu arada
Adetin 3. Günü hastaneye gidip baktırıcam :/ hormonlarıma kistim falan yok daha yeni baktırdım onlara bi tane vardı yok olmuş ..
Hep bu görseldeki gibi çıkıyo veya daha silik
Adetin 3. Günü hastaneye gidip baktırıcam :/ hormonlarıma kistim falan yok daha yeni baktırdım onlara bi tane vardı yok olmuş ..
Hep bu görseldeki gibi çıkıyo veya daha silik